Hogyan tudnám megnézni a Facebook jelszavam, a Facebook profilomból kiindulva?
Sziasztok! Kellemes ünnepeket, és szép estét kívánok mindenkinek!
Az a problémám hogy elfelejtettem a Facebook jelszavam, viszont be vagyok jelentkezve, de szeretném tudni a jelszót mert a messengerembe is beakarok jelentkezni. Esetleg lehetséges oly módon, hogy a Facebook profilomban megnézzem? Addig amíg nem jön válasz próbálgatom az email címemre küldetni a Facebookkal, egy kódot. Evvel csak az a baj hogy az email címem jelszavát is elfelejtettem 😅 feledékeny vagyok, bocsánat
A válaszokat köszönöm! 18/F
Magasan funkcionáló Autista vagyok. Ezért férreérthetó az irásképem. Gyakran elfejeltek dolgokat, és infantilis is vagyok egy kissé.
Töltőgáz függő voltam egy évig, az baszta el a memóriámat, még csak egy hete vagyok tiszta.
Nem értem á problémádat velem kapcsolatban. De egy idegent embert nem akarok meggyőzni. Illetve senkit sem akarok meggyőznixd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!