Miért van az, hogy Allmusic-on a Balázs Fecó halála oda van írva, a Kóbor Jánosé meg nincs?
Ide nézzenek:
Én már több levelet is küldtem a honlap tulajdonosának, de sem az E-mail-emre nem hajlandó válaszolni, sem a honlapot nem hajlandó kijavítani.
Múlt héten már kérdezted, ott az első válaszban ki lett fejtve miért van ez.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Kaptam egy privát üzenetet, ami a kérdéshez tartozik:
"Balázs Fecó 2020-ban halt meg, Kóbor János meg 2021-ben. Ennek ellenére Balázs Fecó halála le van írva az Allmusic-on, Kóbor Jánosé meg nincsen. Ennek az okára vagyok kíváncsi. Szoktam írogatni az info@allmusic.hu E-mail címre, de a a honlapon tulajdonosáról az én E-mail-em lepereg, mint a falra hányt borsó."
Belinkeltem a múltkori kérdésed, ahol megválaszolták, de akkor ide is bemásolom ismét.
"Mert egy - a domain adatai: [link] szerint - 2003 óta élő, elhanyagolt - az oldal kinézetén, kódolásán látszik, hogy megragadtak a 2000-es évek elején - oldalról van szó"
Ez annyira nagy baj?
Mi nem tudhatjuk miért nincs leírva, ezt az oldal szerkesztői tudják csak.
Nézzenek ide:
Jó lenne a honlap tulajdonosával beszélni. Nem tudom, mikor nézte meg utoljára az E-mail-eket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!