Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Folyamatos Packet loss PS5...

Folyamatos Packet loss PS5 játékoknál?

Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan dologban szeretnék segítséget kérni, ami pár hónapja szinte elvézhetetlenné teszi a játékot PS5-ön. Minden egyes online játéknál, amim játszok (fifa,COD) packet loss jelentkezik. Az a durva, hogy a ping sokszor nagyon alacsony 20-40 a packet loss pedig ilyenkor isfolyamatos, pl Warzoneban narancssárga és piros packet loss ikonokat dobáll a játék folyamatosan, a jatékban pedig métereket teleportálok előre, szóval játszhatatlan. Nem Wifin vagyok, hanem kábelen, már 3 különbözőt is próbáltam, most vettem egy drágább fajtát, de semmi eredmény. PS-en futtatott teszt alpján a letöltése sebességem 150 Mb/s a feltöltés pedig 8 mb/s. Próbáltam már mindent, full szétszedtem a kábeleket, router restart full alapra, de semmi. Szolgáltató azt válaszolta, hogy ők nem látnak hibát, max teknikust tudnak küldeni. Valakinek valami ötlet? Mi okozhat ilyen hibát? Már eléggé el vagyok keseredve, és a szolgáltató váltáson gondolkodom.

2021. dec. 22. 19:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!