Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan érjem el azt, hogy az...

Hogyan érjem el azt, hogy az a pár ember aki letiltott engem és apukámat is, feloldjanak minket Facebookon?

Figyelt kérdés
Esetleg ki segítene valamilyen módszerrel?

2021. dec. 21. 10:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/119 A kérdező kommentje:
Segítsen már valaki jószívű segítő szándékú ember!!!
2021. dec. 23. 17:30
 32/119 anonim ***** válasza:
83%
Miért vagy képtelen beregisztrálni egy új Facebook fiókot (nem kell álnéven sem) és ráírsz?
2021. dec. 23. 18:26
 33/119 A kérdező kommentje:
Mert nem fogok szenvedni új email stb. És mindenki rájönne, hogy álprofil. Leesett már végre?
2021. dec. 23. 20:11
 34/119 anonim ***** válasza:
83%
Saját neveden nem álprofil. 10 perc alatt végeztél volna vele. Ehelyett 2 napja itt szenvedsz.
2021. dec. 23. 20:37
 35/119 A kérdező kommentje:
Nem csinálok semmit kész fogd fel téma lezárt!!! Valakitől segítséget várok el.
2021. dec. 23. 20:39
 36/119 anonim ***** válasza:
90%
Ez a baj, hogy elvárod mástól, miközben te is megtehetnéd...
2021. dec. 23. 21:01
 37/119 A kérdező kommentje:
Segítsen már valaki légyszíves!!!
2021. dec. 24. 13:15
 38/119 anonim ***** válasza:
91%

Nekem volt letiltva két ember is, egymás rokonai voltak. Az indok annyi volt, hogy az egyikük nem tisztelte a privátszférámat és ezt természetesnek vette, majd a rokona fiókjából is irkált nekem és egyre erőszakosabb meg indulatosabb is lett. Én akkor döntöttem úgy, hogy nem akarom, hogy többet megkeressen ott, egyáltalán lássa azt, amit megosztok ezért a rokonával együtt teljesen letiltottam.

Mivel mi a hús-vér életben is találkoztunk, akkor kezdtem el felolvadni, amikor láttam, hogy elkezdte velem tudatosan tartania 3 lépés távolságot és nincsenek kilengések.

Ezt nem lehet másképp megoldani csak, hogy megérted, miért tiltott le és próbálsz változni és elfogadod, hogy ő az életét így szeretné élni, hogy nem látod a tartalmát, nincs esélyed bejelölni, elfogadod a döntését és nem próbálsz kényszeresen bizonyítani neki.

Majd eltelik egy kis idő és, ha x hónap vagy év múlva egyszer benéz a letiltottjai közé és ott lát téged, valószínűleg már rég nem gy fog érezni, ahogy most és lehet, kiszed a letiltottak közül.

2021. dec. 25. 23:35
 39/119 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy most olvasom a kommenteket és, hogy könyörögsz, hogy írjunk rájuk.

1. Ha rájuk is írunk, az nem érkezik be az üzenetek közé, egy felkérést kap csak tőlem, hacsak nem a spambe dobj be rögtön, mert akkor nem is látja, hogy írtam.

2. Ha én letiltok valakit és kapok egy üzenetet valakitől (akit mellesleg nem is ismerek), hogy oldjam fel a letiltást, nagyon feszélyezve érezném magam és pont, hogy nem akarnám feloldani a letiltást. Úgy érezném, nem csak nem tudod vagy akarod elfogadni a döntésemet, de tiszteletben sem tartasz engem ez meg is ijesztene és ezzel nem jó játszani, mert lehet az illető ezt zaklatásnak veszi és feljelent téged.

2021. dec. 25. 23:42
 40/119 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem biztos, hogy az engedélykérések között lesz. 10-ből 2 ha ott lesz. És hiába magyaráztok, tudom, hogy hogy működik és mit jelent a letiltás és hogyan működik. Szóval a lényeg és a kérésem most sem változik és soha nem is fog: találni olyasvalakit, aki ráír az emberekre.
2021. dec. 26. 09:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!