Hogyan érjem el azt, hogy az a pár ember aki letiltott engem és apukámat is, feloldjanak minket Facebookon?
Nekem volt letiltva két ember is, egymás rokonai voltak. Az indok annyi volt, hogy az egyikük nem tisztelte a privátszférámat és ezt természetesnek vette, majd a rokona fiókjából is irkált nekem és egyre erőszakosabb meg indulatosabb is lett. Én akkor döntöttem úgy, hogy nem akarom, hogy többet megkeressen ott, egyáltalán lássa azt, amit megosztok ezért a rokonával együtt teljesen letiltottam.
Mivel mi a hús-vér életben is találkoztunk, akkor kezdtem el felolvadni, amikor láttam, hogy elkezdte velem tudatosan tartania 3 lépés távolságot és nincsenek kilengések.
Ezt nem lehet másképp megoldani csak, hogy megérted, miért tiltott le és próbálsz változni és elfogadod, hogy ő az életét így szeretné élni, hogy nem látod a tartalmát, nincs esélyed bejelölni, elfogadod a döntését és nem próbálsz kényszeresen bizonyítani neki.
Majd eltelik egy kis idő és, ha x hónap vagy év múlva egyszer benéz a letiltottjai közé és ott lát téged, valószínűleg már rég nem gy fog érezni, ahogy most és lehet, kiszed a letiltottak közül.
Amúgy most olvasom a kommenteket és, hogy könyörögsz, hogy írjunk rájuk.
1. Ha rájuk is írunk, az nem érkezik be az üzenetek közé, egy felkérést kap csak tőlem, hacsak nem a spambe dobj be rögtön, mert akkor nem is látja, hogy írtam.
2. Ha én letiltok valakit és kapok egy üzenetet valakitől (akit mellesleg nem is ismerek), hogy oldjam fel a letiltást, nagyon feszélyezve érezném magam és pont, hogy nem akarnám feloldani a letiltást. Úgy érezném, nem csak nem tudod vagy akarod elfogadni a döntésemet, de tiszteletben sem tartasz engem ez meg is ijesztene és ezzel nem jó játszani, mert lehet az illető ezt zaklatásnak veszi és feljelent téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!