Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Használjam őket továbbra is...

Használjam őket továbbra is vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Unokaöcsém csinált nekem ingyen TIDAL Spotify-t csak be kellett regisztráljak és ő felment a NordVPN-re mert azt is ingyen használja és ott meg csinálta nekem binnekkel a fiókomat és már prémium-om van,külföldi csávótól is tud szerezni ingyen Netflix fiókokat, de majd akar még HBO MAX-ot HBO GO-t Amazon Prime stb is szerezni.

Felakarja rakatni a gépemre [link] mert sokkal gyorsabb biztonságosabb, és ő ajánlotta egy informatikusnak is aki már használja és szerinte is jobb mint a Microsoft-é, Unokaöcsém szerint át vannak ellenőrizve.

Nem olyan rég ajánlotta a Honeygain-is hogy használjam mint mások, egyszer töröltem a fiókomat és meg haragudott rám így csináltam újat.

Ő azt mondja biztonságosak amiket használok mert ha nem lenne az akkor már ide jöttek volna a rendőrök meg be zárták volna őket ha illegálisak lennének és a Tarr Kft szolgáltatót is csinált volna már valamit stb.

Nagyon meg tud rám haragudni és akkor el is megy, meg azt mondja nincs bizonyítékok ellenük mert senki se tud mutatni hogy pl: bajba kerülne Nordvpn- miatt vagy Netflix stb miatt.

Azt mondja Microsoft kémkedik tele rakja szeméttel stb, és a torrent se biztonságos szerinte mert megfigyelnek ha letöltök egy filmet nCore-ról de VPN-el ajánlja.

Nem szeretnék össze veszni vele mert Karácsonykor jön hozzám.

Ezért lenne olyan bizonyítékotok akkor küldjetek köszi.

Azt is mondja akkor nem lenne ilyen jó vélemények róluk a neten és videók se lennének róluk.

2021. dec. 20. 18:12
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

TIDAL ezt az email oldalt írta aki fizeti nekem:

xeiex com

2021. dec. 22. 20:11
 12/27 A kérdező kommentje:
Unokaöcsém írja hogy az övé az az email ott aktiválta be 3 honnapos ingyenest binnel nem létező bankkártyával.
2021. dec. 22. 20:21
 13/27 A kérdező kommentje:
Véleményetek?
2021. dec. 22. 21:07
 14/27 anonim ***** válasza:

#13: Mi lehetne erre a véleményünk?

Az Outlooknál - hisz a xelex.com levelezőszervere a Microsoft ("Microsoft kémkedik") által karbantartott Outlooknál

[link]

van - létrehozott levélfiókról (hogy könnyebb legyen visszakövetni) aktivál egy nem létező bankkártyával egy fiókot, ami nem csak hogy a Tidal felhasználási feltételeibe:

[link]

ütközik, de bűncselekmény (Készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés: 2012. évi C. törvény 393. §) gyanúját is felveti, és ezt itt, nyílt fórumon promulgálod - "nem vak ez a ló, csak vakmerő".

2021. dec. 22. 23:26
 15/27 A kérdező kommentje:

Érdekel hogy mi a véleményetek az ilyen binekről.

Tidálba már nem tudok belépni töröltem magam.

Többi folyamatban van még nem töröltek.

2021. dec. 22. 23:58
 16/27 A kérdező kommentje:

Csak mutatom ilyen is van:

[link]

2021. dec. 23. 12:40
 17/27 A kérdező kommentje:

Unokaöcsém szerint a 0 forintos trialt-al csinálja nem illegális.

Szerintetek?

2021. dec. 23. 14:40
 18/27 A kérdező kommentje:
Légy szíves írjatok?
2021. dec. 23. 19:03
 19/27 anonim ***** válasza:

Az ingyenes próbaidőszak egyszeri csak, azt nem tudod folyamatosan használni, a lejárat után a rendszer visszavonja a hozzáférést és utána fizetni kell. Kivéve ha trükközöl valamelyik adattal/regisztrációval/VPN-nel, és folyamatosan újra és újra trial-t kezdesz. Ekkor az állandó trial elérés kitrükközése már visszaélésnek számít.

De nem értem miért foglalkozol ezzel még mindig és miért kell neked, nekem, meg három másik embernek is a rokonodat győzködni. Aminek a végén az a válasz, hogy "tele van faszokkal az internet", és szarik az egészbe. Hagyd rá, te pedig ne menj bele hülyeségekbe. Ha valami fizetős, akkor fizesd meg. A próbaverzió egy alkalomra szól csak legálisan.

2021. dec. 23. 19:06
 20/27 A kérdező kommentje:

Rendben.

Amúgy minden fiókom törölve lett. De kicsit szomorú vagyok mert olyan érzésem mint unokaöcsém ellen lennék.

Láttam van ingyenes része is a Tidál-nak.

De az ingyenes online filmes oldalakat, Popcorn Time, Torrent oldalakat hogyhogy ajánljátok itt az oldalon?

2021. dec. 23. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!