Youtube-ra feltöltött videóm alatt hogyan tudom engedélyezni a kommenteket?
Figyelt kérdés
Feltöltöttem egy videót, és feltöltés közben nem emlékszem hogy találkoztam volna olyan lehetőséggel hogy ne lehessen kommentelni. De nem lehet. Viszont a beállítások közt sem találok olyan lehetőséget ahol be lehet kapcsolni.
Vagyis egy ilyen beállítási lehetőséget találtam hogy:
Feltöltési alapbeállítások -> Speciális beállítások -> Megjegyzések -> Megjegyzések láthatósága. És itt az van beállítva hogy Összes megjegyzés engedélyezése. Ugyan ennél a résznél pár menüpontal lentebb van olyan hogy Közösség. Ebben az alapbeállítások fülnél is van ilyen lehetőség hogy Új videókkal kapcsolatos megjegyzések. De ez is engedélyezve van.
2021. dec. 19. 11:59
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? A fiatalkorúak fiókjában automatikusan le van tiltva a kommentelés lehetősége, bármit állítanak be. Majd feloldódik ha elmúltál 18.
2/5 A kérdező kommentje:
#1 30 vagyok, de most hogy említetted megnéztem és a valós születési dátumom van megadva a google regisztrációmnál.
2021. dec. 19. 12:27
3/5 A kérdező kommentje:
#1 elvileg sikerült. Átállítottam nem gyerekeknek készült tartalomra.
2021. dec. 19. 12:33
5/5 A kérdező kommentje:
#4 Egy itteni kérdésemhez csatoltam, készítettem. A hangszóróm elvileg haldoklik.
2021. dec. 19. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!