Messenger letiltásnál videóhívás?
Figyelt kérdés
Le vagyok tiltva valakinél messengeren, és kerestem vmit a régi üzenetekben, amikor véletlenül rányomtam a kamera ikonra. Elkezdett szokásos módon pittyegni, mire pánikszerűen megszakítottam. Erről ő tudomást szerez? Úgy tudtam, letiltás alatt nem tudom felhívni...bár írni is tudok neki, csak nem kapja meg. Szóval értesítést kap ő erről a malőrről?
Köszi!
2021. dec. 19. 00:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy nem letiltva vagy nála, hanem az "Üzenetek figyelmen kívül hagyása" opciót választotta.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Tuti, hogy le vagyok tiltva. De közben kipróbáltam egy kamuprofillal, és rájöttem, hogy csak 1-2-t pittyeg, aztán közli, hogy xy nem fogad hívásokat. Huhh :)
2021. dec. 21. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!