A szüleim tudta nélkül használom az Instagramot! Vélemény?
Figyelt kérdés
Kb. 2 és fél éve
1 emberrel tartom rajta régebb óta a kapcsolatot, illetve néhány sráccal ismerkedtem rajta, ezenkívül jó pár posztom van általam kedvelt zenészekről.
2021. dec. 16. 17:41
2/12 A kérdező kommentje:
18
2021. dec. 16. 17:43
3/12 anonim válasza:
Figyelj... nagykorú vagy:)) kérdezd meg magadtól: a szüleim megengednék ezt? Egyépként sokkal fiatalabbak is ott pasiznak... és igen, akár a te életkorod fele is... szóval szerintem ne izgulj:))
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi, eddig se nagyon izgultam rajta, max azon, hogy az osztálytársaim ki ne kotyogják Anyám előtt! Amúgy annyi a megengedésben a kérdés, hogy Anyám, ha tudná, tuti kiakadna, hogy ott nem látja kivel írkálok, mit posztolok, míg a Facebookon sajnos igen... Részben ezért is használom az Instát!
2021. dec. 16. 18:06
5/12 anonim válasza:
Miért kellene látniuk hogy a nagykorú(!) lányuk kivel mit beszélget?
6/12 A kérdező kommentje:
Na ez az, ebbe van valami, köszi! Másrészt nekem Anyám az agyamra megy azzal, hogy Facebookon túl sokat posztolok...
2021. dec. 16. 18:18
7/12 anonim válasza:
"-szeretem a rossz fiúkat. 😉
-tudod, mikor 12 voltam a szüleim engedélye nélkül regisztráltam Metinre 😌"
Sry, de ez jutott eszembe a kérdésről.
8/12 anonim válasza:
4#: figyelj. Ha olyanok az osztálytársaid akkor nem fogják... mármint ha nincs ellenséged/max 1-2 akkor valószínüleg nem... fōreg ha nem szoktak találkozni anyukáddal
9/12 A kérdező kommentje:
Azért írtam, mert szoktak, de ellenségeim nincsenek...
2021. dec. 17. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!