Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez végleges ban? Hogyan...

Ez végleges ban? Hogyan szerezzem vissza az Instagram fiókom?

Figyelt kérdés

Szerintem kommentben egy tiltott szót használhattam, mert abban a pillanatban, hogy közzétettem, szép fokozatosan minden funkció eltűnt. Először csak az villangatott fel, hogy a tartalomfolyamot nem sikerült frissíteni, nem tudtam like-olni, új üzeneteket megnézni, aztán most ott tartok, hogy abszolút semmi nem elérhető, egy fekete oldal az egész, a tartalomfolyamos szöveggel díszítve.

Azt tudom, hogy shadowbant lehet kapni ilyenért, és hogy az nem végleges, azonban az nem is ilyen durva. Az összes többi accom normálisan működik. Emailben se, meg sehol nem kaptam értesítést, hogy megszegtem volna a közösségi irányelveket, szóval nem is értem.

Hogy tudnék újra hozzáférni a dolgaimhoz? Sürgős lenne.

2021. dec. 13. 15:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!