Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kérjek unbant ?

Hogyan kérjek unbant ?

Figyelt kérdés
SeeMtaV2-ről tettek ki 1 évre, szeretnék unbant kérni de én a fórumon egyáltalán nem igazodok ki, valaki tud segíteni hogy mit merre hogy hogyan ?
2021. dec. 12. 21:05
 1/7 Argloss ***** válasza:

Még mintát is biztosítanak hozzá...

[link]

2021. dec. 12. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, látom de hogy ott hova írjam, félek valahova elírom és akkor leégetem magam több 100 ember elött..
2021. dec. 12. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az már valszeg megtörtént amikor bannoltak :D
2021. dec. 12. 21:37
 4/7 Argloss ***** válasza:
53%

Szedd össze mindkét agysejtedet és nyiss egy témát a linken adott fórumrészben. (Fórumok - SeeMTA v2 - UnBan kérelmek [V2])

A leírásukban benne van, hogy milyen névvel kell nyitnod a témát és az is, hogy mi szerepeljen benne.

Magától nem fog megnyílni, illetve itt nagyságrendekkel több ember előtt égeted magad porrá, szóval már amúgy is mindegy.

Hajrá, hajrá! Sikerülni fog!

2021. dec. 12. 22:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Higyj amit akarsz. :D
2021. dec. 12. 22:25
 6/7 A kérdező kommentje:
De amúgy nem értem mi a faszt kell flegmázni, segitséget kértem mert nekem fura a fórum nem igazodok ki rajta. Erre te itt agysejtezel, gondolom neked nincs olyan dolog amiben rosszabb vagy. :D
2021. dec. 12. 22:27
 7/7 Argloss ***** válasza:
Egyértelmű választ kaptál. Ösztönözlek arra, hogy cselekedj. Ennél többet már csak akkor lehetne tenni érted, ha regisztrálnék a fórumra és megnyitnám helyetted a témát.
2021. dec. 12. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!