G2A.COM-ról hogyan tudok vásárolni?
Figyelt kérdés
Most voltam fent az oldalon és bankkártyával és Paypal-al se lehet már fizetni??2021. dec. 10. 05:11
1/5 belapus válasza:
Vélhetőleg az az eladó, akitől vásárolni szerettél volna nem preferálja az általad jelzett fizetési módokat.
2/5 anonim válasza:
#1 Eladónak itt nincs (sincs) beleszólása, hogy a közvetítő oldal milyen módokon fogadja el a pénzt.
Illetve a kérdést sem értem, elfogadják mindkettőt [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Az #1 válaszolónak igaza van szerintem. Nálam csak ezeket a fizetési lehetőségeket kínálja fel: [link]
2021. dec. 12. 23:19
4/5 anonim válasza:
Nem, eladónak továbbra sincs semmi ráhatása a fizetés módjára.
Ez közvetőt oldal, az oldalnak fizetsz akik az összeget az eladó "egyenlegére" teszik, amit kivehet tőlük külön utalással.
Ha egy valami biztos, az az, hogy más az oka. Elsődlegesen ország beállításra tippelnék, utána számlázási adatokra.
5/5 A kérdező kommentje:
#4 Hát nem tudom.. Amúgy más termékeknél és eladóknál engedi csak ennél nem (VPN).
2021. dec. 13. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!