Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy oldjam meg, hogy legyen...

Hogy oldjam meg, hogy legyen internet?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi, nem tudom, milyen eszközök vannak a piacon.

Adott egy régebbi ipad, és egy telekom domino sim kártya (egy régi telefonban van ami nem okos, vagy tudok regisztrálni egy új SIM-et) Van egy régi vodafonos USB-stick, is, ez nem tudom működik-e még, de mindenképp telekomos sim- et szeretnék.

Milyen lehetőségek vannak? Minden ötletet meghallgatok, és köszönöm, ha segítesz!

Minél olcsóbban szeretném megoldani, milyen lehetőségek vannak?

2021. dec. 5. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:

"mindenképp telekomos sim- et szeretnék"

Őket kell, hogy felhívd az igényeddel.

2021. dec. 5. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyobb díjcsomag kell, előfizetéses nettel lehet jobban jársz és az USB stick-nél már van modernebb megoldás is, amelyet több eszközzel foghatnál, Wi-Fi pl.
2021. dec. 5. 15:36
 3/9 A kérdező kommentje:

Nagyon kevés netre van szükségünk, és nem állandóra, csak alkalmanként. Erre a legjobb a Telekom dominó sim, feltöltős. (Az 1-es válaszadónak üzenem, hogy köszönöm, megtalálom őket, nem ez volt a kérdés)

Milyen eszköz létezik, amivel rá tudom “varázsolni” a neted a sim kártyáról az Ipad-re?

2021. dec. 5. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Vannak már mobilszolgáltatóknál is olyan Wi-Fi router-ek, amelyekbe SIM kártya megy és lehet netet osztani, de ezekhez kevéssé értek, nincs tapasztalatom ezekkel.

E három szóra keress rá: SIM mobilnet Wi-Fi és ekkor feljönnek a találatok.

2021. dec. 5. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Hordozható wifi router, vagy "mifi" (Mobile Wifi)

A Telekom is árul ilyet.

2021. dec. 5. 20:44
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi, ezeknek utána nézek
2021. dec. 5. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Régen volt csak netre kártya (Domino Web volt a neve, most nem tudom mi a helyzet), lehet olyan olcsóbb lenne netezés szempontjából, még akkor is, ha párszáz Ft-ba kerül a megvétele.

Írd majd le, mi vált be.

2021. dec. 6. 05:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Most már nincs csak netes SIM, veszel egy DOMINO SIm-et, online 1000 Ft-ba kerül, és kapsz 1GB adatot, ami egy évig él.

Ez mellé vehetsz MARATON netet, amit addig használhatsz, amíg el nem fogy az adat.

2021. dec. 6. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Dominokártyája van, azt írta úgyhogy akár arra is megrendelheti a netet, pl. a My Telekom alkalmazásban vagy a 1777 telefonszámon.
2021. dec. 6. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!