Elvileg van egy olyan pályázat, hogy "RRF-6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása..." De hiába lépek be, miért nem találom?
Az alábbi oldalon:
a Regisztrált kivitelezők listájában:
[link] regisztralt-kivitelezok?p=lakossag
keresel egy neked szimpatikus céget, akik segítenek a pályázat megírásában.
Bár:
"Szükséges-e pályázatírót bevonni a pályázatok benyújtásához?
Nem, pályázatírót nem szükséges bevonni. A pályázatok benyújtásában ingyenes segítséget nyújt a pályázóknak az ÉMI Nonprofit Kft. (nap@emi.hu, 06-30-705-2388) valamint a napelem.palyazat.gov.hu oldalon oktató videóval is segítjük majd 2021. december 6-tól a pályázatok benyújtásának folyamatát.
Fontos, hogy amennyiben a pályázó pályázatírói szolgáltatást vesz igénybe, annak a felmerült költségei a pályázat keretében nem elszámolhatóak"
[link] lakossag/gyakran-ismetlodo-kerdesek
#2: Én akikkel találkoztam, segítettem ilyen ügyben, mind pályázatírással is foglalkozó kivitelező cégekkel csináltatják meg a pályázatot - akik az előszerződés mellé, a "Lakossági felhívás" oldalán:
található Pályázati Felhívás mellékleteit:
kérték becsatolni (illetve a személyes iratok fénymásolatát).
Egyébként írják is a Lakossági felhívásban (15. oldal):
"Figyelem! A pályázat kitöltő felületéhez való hozzáférés előfeltétele a regisztrált kivitelezővel történő szerződéskötés, továbbá, hogy az érintett kivitelező a kapcsolódó funkció segítségével a napelem.palyazat.gov.hu oldalon rögzítse a pályázatot benyújtani
szándékozó, megrendelő - adóazonosító jelét. Szerződés, illetve jelen bekezdésben leírt adóazonosító rögzítés hiányában a pályázatbenyújtási felület nem érhető el."
Elnézést, és azt tudja valaki, hogyha hálózat bővítést is szertne az ember, nem csak napelemet, akkor
1) Ez is EU-s támogatásnak számít-e? Azaz hova kell elkönyvelni?
2) Projekt elkezdésének a hálózatbővítés dátumának kell lennie, vagy az a napelemre vonatkozik specifikusan?
3) Az engedélyezés az mire vonatkozik, erre is, vagy a napelemre? (1. mérföldkő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!