Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elvileg van egy olyan pályázat...

Elvileg van egy olyan pályázat, hogy "RRF-6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása..." De hiába lépek be, miért nem találom?

Figyelt kérdés
PALYAZAT.gov.hu-ra regisztráltam, belépek, oda kattintok hogy PÁLYÁZATOK, ott van egy kereső, semmit nem szűkítek, csak beírom a keresőbe hogy "RRF" vagy "lakossági" "napelemes" De egyikre se ad ki ilyen pályázatot a listába. Miért nem találom? Hogyan jutok oda?

2021. dec. 3. 15:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Az alábbi oldalon:

[link]

a Regisztrált kivitelezők listájában:

[link] regisztralt-kivitelezok?p=lakossag

keresel egy neked szimpatikus céget, akik segítenek a pályázat megírásában.

Bár:

"Szükséges-e pályázatírót bevonni a pályázatok benyújtásához?

Nem, pályázatírót nem szükséges bevonni. A pályázatok benyújtásában ingyenes segítséget nyújt a pályázóknak az ÉMI Nonprofit Kft. (nap@emi.hu, 06-30-705-2388) valamint a napelem.palyazat.gov.hu oldalon oktató videóval is segítjük majd 2021. december 6-tól a pályázatok benyújtásának folyamatát.

Fontos, hogy amennyiben a pályázó pályázatírói szolgáltatást vesz igénybe, annak a felmerült költségei a pályázat keretében nem elszámolhatóak"

[link] lakossag/gyakran-ismetlodo-kerdesek

2021. dec. 3. 15:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az infót, de én igazából azt kérdem, hogy a pályázat miért nem látható, a kereső miért nem dobja ki. Másrészt ez egy lakossági pályázat, én úgy tudom, hogy én megírhatom, csak egy olyan kivitelezőt kell megjelölnöm, aki már regisztrálva van, de ez két különböző dolog. A kivitelezőnek van egy saját része, adatlapja, stb., de attól még én írom a pályázatot. Mindenesetre egyelőre csak szeretném megtalálni.
2021. dec. 3. 16:08
 3/10 CspCsj ***** válasza:
#1 által linkelt weboldalon >> balra "Lakosság" menüpont >> "Felhívás" almenüpont >> majd itt lent a "Lakossági Felhívás V3"-at töltsd le.
2021. dec. 3. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:

#2: Én akikkel találkoztam, segítettem ilyen ügyben, mind pályázatírással is foglalkozó kivitelező cégekkel csináltatják meg a pályázatot - akik az előszerződés mellé, a "Lakossági felhívás" oldalán:

[link]

található Pályázati Felhívás mellékleteit:

[link]

kérték becsatolni (illetve a személyes iratok fénymásolatát).

Egyébként írják is a Lakossági felhívásban (15. oldal):

"Figyelem! A pályázat kitöltő felületéhez való hozzáférés előfeltétele a regisztrált kivitelezővel történő szerződéskötés, továbbá, hogy az érintett kivitelező a kapcsolódó funkció segítségével a napelem.palyazat.gov.hu oldalon rögzítse a pályázatot benyújtani

szándékozó, megrendelő - adóazonosító jelét. Szerződés, illetve jelen bekezdésben leírt adóazonosító rögzítés hiányában a pályázatbenyújtási felület nem érhető el."

[link]

2021. dec. 3. 16:30
 5/10 anonim válasza:
Először keress egy kivitelezőt és szerződj vele, minden más utána indul.
2021. dec. 7. 10:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt írja a pályázat szövege, hogy a napelem.palyazat.gov.hu oldalon elérhető az ún. Elszámolhatósági Útmutató, de az égvilágon sehol nem találok ilyent. Honnan tudnám letölteni?
2021. dec. 12. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Kereső:

[link]

első találat:

[link]

a "Kapcsolódó dokumentumok"-nál felülről a tizedik.

2021. dec. 12. 22:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, fura, hogy a Duckduckgo jobb :)
2021. dec. 14. 16:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Elnézést, és azt tudja valaki, hogyha hálózat bővítést is szertne az ember, nem csak napelemet, akkor

1) Ez is EU-s támogatásnak számít-e? Azaz hova kell elkönyvelni?

2) Projekt elkezdésének a hálózatbővítés dátumának kell lennie, vagy az a napelemre vonatkozik specifikusan?

3) Az engedélyezés az mire vonatkozik, erre is, vagy a napelemre? (1. mérföldkő)

2021. dec. 15. 12:36
 10/10 A kérdező kommentje:
A hekyrajzi számot hol kell feltűntetni vagy csak a mellékelt teljes tulajdonlapról derül ki?
2021. dec. 16. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!