Google fiók-helyreállítás?
Múlt éjjel kaptam egy mail-t a Google-től, hogy valaki megpróbált bejelentlezni a fiókomba Angliából, és ezért megváltoztattam a jelszavam. Akkor a Google kijelentkeztetett minden eszközömről, s most kéri hogy jelentkezzem be újra, de már nem fogadja el a jelszót amit legfrissebben beállítottam.
Helyreállításnál vagy egy 8-jegyű biztonsági kódot kell megadnom, vagy a ***69 végű telószámra küld egy kódot... És már ez nem tetszik, mert az én számom ***94-re végződik immár 13 éve, és tuti hogy az volt megadva, mert korábban kaptam már tőlük sms-t.
A 8-jegyű biztonsági kód helyett pedig folyamatosan 10-jegyűt kapok, amire nyilván azt írja ki, hogy nem egyezik a számjegyek száma.
Egyébként olyan létezik, hogy egy ekkora vállalatnak nincs ügyfélszolgálata, csak egy logikai hurokban tespedő tipphalmaza?
Valami it nem kerek. Ez úgy néz ki, mintha nem csak próbált volna belépni valaki, hanem sikeresen be is lépett és átírta a jelszavad meg a telefonszámot.
Namost: akkor most be volt kapcsolva a két lépcsős hitelesítés vagy nem? Mert ha be volt, akkor nem tud bejelentkezni.
És mikor megváltoztattad a jelszavadat, akkor ugye még véletlenül sem egy emailben lévő linkre kattintottál, hanem a Google-be belépve változtattad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!