Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google fiók-helyreállítás?

Google fiók-helyreállítás?

Figyelt kérdés

Múlt éjjel kaptam egy mail-t a Google-től, hogy valaki megpróbált bejelentlezni a fiókomba Angliából, és ezért megváltoztattam a jelszavam. Akkor a Google kijelentkeztetett minden eszközömről, s most kéri hogy jelentkezzem be újra, de már nem fogadja el a jelszót amit legfrissebben beállítottam.

Helyreállításnál vagy egy 8-jegyű biztonsági kódot kell megadnom, vagy a ***69 végű telószámra küld egy kódot... És már ez nem tetszik, mert az én számom ***94-re végződik immár 13 éve, és tuti hogy az volt megadva, mert korábban kaptam már tőlük sms-t.

A 8-jegyű biztonsági kód helyett pedig folyamatosan 10-jegyűt kapok, amire nyilván azt írja ki, hogy nem egyezik a számjegyek száma.

Egyébként olyan létezik, hogy egy ekkora vállalatnak nincs ügyfélszolgálata, csak egy logikai hurokban tespedő tipphalmaza?

2021. dec. 2. 06:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Valami it nem kerek. Ez úgy néz ki, mintha nem csak próbált volna belépni valaki, hanem sikeresen be is lépett és átírta a jelszavad meg a telefonszámot.

Namost: akkor most be volt kapcsolva a két lépcsős hitelesítés vagy nem? Mert ha be volt, akkor nem tud bejelentkezni.

És mikor megváltoztattad a jelszavadat, akkor ugye még véletlenül sem egy emailben lévő linkre kattintottál, hanem a Google-be belépve változtattad meg?

2021. dec. 2. 12:43
 2/3 A kérdező kommentje:
De pont hogy egy email linkre kattintottam, amire az elmúlt 10 évben nem volt példa. Öregszem.
2021. dec. 17. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor sikeresen ellopták a jelszavadat.
2021. dec. 18. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!