Hogy lehet visszaállítani a Chrome-ot?
Be voltam jelentkezve gmailen, majd olyan oldalra léptem be, ahol google fiókkal tudtam bejelentkezni. Nem a gmaileset választottam, hanem egy másik fiókot, és így ugye egyszerre voltam bent. Ez megkavarta a chromoe-ot, ls a tálcán kettő ikon jelent meg. Hiába léptem ki az egyikből, a rendes (amit kitűztem a tálcára), azon egy fejkép jelent meg, hogy be vagyok jelentkezve egy fiókba. Ezt az oldal jobb tetején az "ön" fülben kitöröltem, hogy visszaálljon az eredeti, de csak rosszabb lett. Akárhányszor megnyitom a Chrome-t, a kitűzött mellett egy újat hoz be, amin nincs meg az eredeti dolgai: pl. jelszavak, könyvjelzők, e-mail címek, bővítmények.... semmi...
Az lenne a kérdésem, hogy lehet ezt visszaállítani? Hogy ne új ablakként nyissa meg a chromeot, és ne vendég 1-ként jelenjek meg, hanem ugyanúgy tudjam használni, mint előtte?
Segítsetek, légyszi :(
Beállítások - Speciális - Visszaállítás és megtisztítás - Beállítások visszaállítása alapértelmezettre - A beállítások visszaállítása
Így olyan lesz mintha sosem használtad volna. Azért ha vannak könyvjelzők, azokat előtte érdemes lementeni.
Akkor nem lehet visszaállítani a korábbi verzióra, csak úgy ha minden eltűnik?
:(
Köszönöm azért a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!