Mi a lényege a wattpadnak? Megéri letölteni? Mire használják az emberek?
Ha szertsz olvasni és írni, akkor igen, megéri letölteni. Lényegében egy részben ingyenes applikáció (webes felülete is van), ahol szabadon olvashatsz és írhatsz kezdőktől, hobbi íróktól vagy esetleg már jártasabb íróktól is.
Fontos megemlítenem, hogy nagyon sok olyan történet van fent, amin sok a nézetség, de a helyesírása az utolsó csepp vizet raktározzza a nehezebb időszakokra. Amikor én kezdtem wattpados pályafutásomat, akkor nekem fel se tüntek ezek, de mióta elkezdtem írni, akkor már fogtam a fejem.
Ezzel most nem akartam egyik művet se leszólni, mert egyik könyv se tökéletes, mert olyan nem létezik. Mindenkinek megvan a maga ízlése.
A lényeg, egy probát megér. Ha nem tetszik, akkor törlöd az alkalmazást. Nem kerül semmi pénzedet. :)
2-es.
Azért nem csak azzal van tele. Nagyon sok igényes megírt történet is van fent, sőt vannak olyan írók, akik ott kezdték feltölteni az írásukat, mára már kiadott könyveik vannak.
A wattpad egy internetes felület, ahova írásokat lehet feltölteni és olvasni. A magyar írások 80%-a meleg koreai énekesekről szóló fanfiction, de persze vannak másféle írások is, és sok élvezetes, jó minőségű sztori is található.
Nem kell letölteni semmit, böngészőből is lehet olvasni (akár telefonon is). Van egy letölthető alkalmazás, de nem éri meg, mert rengeteg benne a reklám, minden fejezet előtt bejátszik egy reklámfilmet amit muszáj végignézz. A webes felületen nincs ez.
Az alkalmazásban szörnyű olvasni, ott csak írni szoktam.
Ha írni is szeretnél akkor érdemes letölteni, egyébként a webes felületen olvass, egyszerűbb, átláthatóbb, videómentes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!