Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Myspace.com! Segítség! Hogyan...

Myspace.com! Segítség! Hogyan csináljak blogos-adatlapot?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet a myspace.com-on olyan blogos-adatlapos oldalt csinálni? Itt van egy példa: [link] , de ez ezen nincs zene. Itt van egy, amin van zene: [link] . Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan lehet ilyet csinálni? Fel vagyok regisztrálva, meg minden, csak nem tudom ezt megcsinálni. Ha lehet, akkor azt is mondjátok meg, hogy hogyan kell zenét tenni alá.
2010. szept. 5. 17:27
 1/6 anonim válasza:

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok!(úgy gondoltam így biztos észre veszed úgy 2010.9.10. 19 óráig!

Szavazz a [link] -n hogy melyik kép legyen a főszereplő csaj!!

Köszi!

És utána nézek a kérdésednek!!

2010. szept. 11. 17:08
 2/6 anonim válasza:

Megnéztem azokat az oldalakat, amiket kiraktál, de nem igazán igazodok ki rajtuk!

Amit tudok segítek!

Te szavaztál?

2010. szept. 11. 17:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Természetesen:) A szőke fonott hajó Lillára:) Lilla 2, vagy Lilla 3, nem emlékszem pontosan:)
2010. szept. 11. 17:29
 4/6 anonim válasza:

Köszi szépen! Nagyon sokat segítettél!

Azóta is sokszor nézegettem azokat az oldalakat de nekem kínai :-S

:)

2010. szept. 12. 15:41
 5/6 A kérdező kommentje:
oké, de ha sikerül megfejtened akkor írj:)
2010. szept. 12. 15:55
 6/6 anonim válasza:
oksa :)...
2010. szept. 26. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!