Www.huvospolok.hu - Biztonságos innen rendelni?
Én nem vennék innen semmit:
- Nincs feltüntetve cégnév
- Nincs székhelycím
- Nincs megadva közvetlen e-mail cím, telefonszám. A kontakt form nem e-mail cím, nem tilos, de önmagában nem elégséges.
- Nincs bankkártyás fizetési mód, vagy megbízható szolgáltatón keresztüli fizetés (pl PayPal, Barion).
Kérdező:
A domain adataiból:
kitűnik, hogy egy magánszemély nevére van beregisztrálva, és a névszerverek Csehországban vannak.
Ha megnézed az ÁSZF:
(a hirdetett PDF formátum helyett Word formátumban van fenn ;) )
utolsó oldalát, abban megtalálható a webáruház cseh (ami EU tag, szóval lenne esély vitarendezésre) tulajának neve (feltehetőleg) levelezési postai címe és e-mail címe.
"Nincs feltüntetve cégnév"
A domain adataiból és az ÁSZ-ből következtetve magánszemély üzemelteti.
"Nincs székhelycím"
Az ÁSZF-ben megtalálható (bár az utcaképet elnézve, szerintem székhelyszolgáltató címe).
"Nincs megadva közvetlen e-mail cím, telefonszám."
Van egy info-s e-mail címe a domainhez, de telefonszáma tényleg nincs.
"Nincs bankkártyás fizetési mód, vagy megbízható szolgáltatón keresztüli fizetés (pl PayPal, Barion)."
Elvileg lenne (az oldal alján öles betűkkel írják is: "Online fizetési lehetőséget biztosítunk") - lásd ÁSZF:
"8. Fizetés:
A fizetés alapvetően PayPalon keresztül, (MasterCard és Visa) bankkártyával vagy utánvéttel történik."
De nekem sem nyerte el a tetszésem - nem eléggé leinformálható (pláne, hogy külföldi - legalább lekérdezhető lenne a kereskedelmi adatbázisból [ [link] ] vagy magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatot tartana fenn; vagy megtalálható lenne valamilyen nagyobb közösségi oldalon).
NEM!!!
A mérettáblázatuk semmit nem ér! L-es pólót rendeltem (53cm) kaptam egy gyerek méretűt (43cm). Vissza kellene postáznom saját költségen és utána küldenek egy jó méretűt. Elvileg! De se idom se pénzem se bizalmam...
Ráadásul a rossz véleményeket simán kitörlik az oldalról...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!