Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan app, weboldal...

Van olyan app, weboldal amivel instagram kovetoket tudok szerezni? Iphone telefonom van (ios)

Figyelt kérdés
Mert tiktokra talaltam weboldalt amivel tudok kovetoket felvinni, de instagramra nem talaltam, esetleg valaki tud nekem mondani olyan appot/weboldalt iphone (ios) telefonra?
2021. nov. 28. 02:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tescoban láttam zacskózott Tesco Gazdaságos Követőket, bár ahogy nézem kínai import cucc volt.
2021. nov. 28. 02:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Követő nem a saját döntése alapján válik azzá?

Lehet, buta vagyok, de nekem ez így büncselekménynek tűnik.

2021. nov. 28. 03:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

És mi értelme van FAKE követőket szerezni?

Attól, hogy a követőid száma több lesz, te magad nem leszel több, sőt!

Legfeljebb arra jó, hogy a valódi követőidet elveszítsd, mert senki sem szereti, ha az általa követett ember csal.

2021. nov. 28. 14:18
 4/6 A kérdező kommentje:
De ha felvinném magam botokkal kb 20K ra akkor tobb ember bekovetne, mert azt latjak, hogy “gyaa mennyi kovetoje van” meg pl ha be kovetem rogton vissza kovet mert latja mennyi sok kovetom van” ezert kellenek a botok
2021. nov. 29. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem te akarod szétspammelni a fészbúkot?

Minek ezek a kamu dolgok?

2021. nov. 29. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"gyaaa mennyi követője van" ... ",tartalma meg nulla, csaló k*csög"

EZT fogják gondolni!

NE CSALJ!!!

2021. nov. 29. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!