Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan jelentsek egy facebook...

Hogyan jelentsek egy facebook profilt, úgy, hogy töröljék is le?

Figyelt kérdés
Találtam egy több éves facebook fiókot, amin van egy kép rólam. Őszintén megmondom nem emlékszem, hogy én csináltam-e annó, vagy valaki más a nevemben, de mindenesetre le akarom törölni. Értelemszerűen belépni nem tudok, de a saját fiókomról jelentettem, hogy hamis fiók, és kaptam vissza válaszként, hogy nem sért semmilyen közösségi alapelveket. Viszont nekem muszáj letöröltetnem, már csak a kép miatt is, meg hogy ne legyen több face fiók a nevemmel. Mit tegyek hogy töröljék le ha jelentem? Mert eddig nem vált be.

2021. nov. 26. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit furcsa lenne ha mindenféle random emberek első csettintésére törölnének komplett fiókokat. Egyébként is honnan tudhatnák odaát hogy nem te vagy az aki azt a fiókot másolja?
2021. nov. 26. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A képet kell jelentened, indoklásnak beírni, hogy a kép sérti a képmáshoz való jogod, nem járultál hozzá a kép nyilvános közléséhez. Erre le fogják szedni, én több képet is leszedettem exbarátnő profiljáról ezzel az indokkal.
2021. nov. 26. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze fontos, hogy te legyél a képen és egyértelműen rólad kellett készüljön, illetve ha nyilvános eseményen a fellépő vagy a képen, akkor nem vonatkozik rá.
2021. nov. 26. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Hozzál vizet és rongyot,és kezdd el sikálni a képernyőt.
2021. nov. 26. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szólsz a kerületi tanácselnöknek hogy ez az egyén lebecsülő szavakkal illette a fennálló rendet. Majd az ÁVH eltünteti nyom nélkül. Legalábbis régebben így kellett csinálni... ;-)
2021. nov. 26. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!