Mért nem tudom megnyitni a citromailt? Meg egyéb más honlapokat?
Figyelt kérdés
Tegnap vírust irtattam egy Antispy nevű programmal..és az letörölt jópár coociet..lehet az a baj?._. mert mikor megnyitok pár oldalt ez hozza be :Ez a weboldal nem érhető el.
A [link] weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött.
segitsetek :(
2010. szept. 4. 21:07
1/9 anonim válasza:
Ezt használtad? Ez valódi vírusirtó.
Ha ezzel: Antispy.biz, HAMIS VÍRUSIRTÓ, maga a VÍRUS! Akkor bizony megfertőzted a gépedet.
Telepitsd a WOT kiegészítőt a Firefox-ba, az jelzi a Google keresőjében a fertőzötteket piros karikával.
2/9 anonim válasza:
Ha ezt telepítetted, ez valódi vírusirtó.
3/9 anonim válasza:
mert a citromail sem legális, torrentezésből tartják fent a szerverüket.
4/9 anonim válasza:
Látszik: állandóan blokkolni akarja a Citromailt a NoScript és az Adblock Plus is.
5/9 A kérdező kommentje:
SUPER sntiSpy ware free-t használtam..de azóta visszaállitottam a cookiekat.. és még mindig nemjön be :( de sok más oldal se..hogy tudnám esetleg megcsinálni? se mozillán se chromen nem jó
2010. szept. 4. 22:18
6/9 A kérdező kommentje:
jajj segitsetek légyszii ;-; megakarom nézni a leveleim
2010. szept. 5. 17:47
7/9 anonim válasza:
Mozilla Firefox: engedélyezd a cookie-kat. Így kell: Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/Egyéni beállításokat használ az előzményekhez. Mindenhová pipát tegyél, kivéve a privát böngészéshez. Sütik megtartása, amíg le nem járnak. A cookie és a süti ugyanaz.
8/9 anonim válasza:
Google Chrome: a Csavarkulcs alatt. Beállítások/A motorháztető alatt/Tartalombeállítások/Cookie: Helyi adatok mentésének engedélyezése.
9/9 A kérdező kommentje:
ugyan igy volt mindegyik és ugyanugy semmi...
2010. szept. 6. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!