Más szerint is ordas nagy baromság volt megszüntetni a dislike kijelzését Youtube-on?
Engem már most nagyon zavar hogy nem lehet látni.. 😠
Ezután gyakorlatilag "büntetés" nélkül lehet hitvány tartalmakat feltenni az oldalra, mert semmi nem fog arra utalni hogy az emberek többségének nem tetszik, így mások is gyanútlanul megfogják nyitni a valójában tartalmatlan clickbait címmel ellátott videókat...
Szerintem nagyon informatív volt a videók alatt a like/dislike arány!
igen...
de sajnos ilyen a világ...
A dislikeok kijelzését valójában azért szedték ki, mert az oldalon jelenleg a legtöbb dislikeal rendelkező videóját maga a youtube csinálta.
Youtube Rewind 2018
( [link]
Jelenleg 19 millió dislike van a videón, és ez nyilván cseszi a youtube szemét, ezért valami teljesen másra hivatkozva kiszedték. Erről szól az egész.
#5-ös vagyok!
Plusz fun fact: a 2019-es rewind is ezzel a témával indul, a 2020-as pedig teljesen el is maradt, szintén ezért. Elvileg a 2021-es már jönni fog, de erősen kételkedem ebben is.
Eddig is a trasht nézték a legtöbben (sok like, kevés dislike), az igazán értékes tartalmakat eddig sem (kevés like, még kevesebb dislike), úgyhogy szerintem nem lesz nagy változás.
No meg ezeket a nagycégeket ismerve, fél év múlva nagy csinnadrattával "újításként" visszahozzák a dislike gombot új dizájnnal (két pixel helyét megváltoztatják a régiben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!