Adolf kérdése:
Üdv.mitöl van? az,hogy egy weboldal,pl:index,friss hírek tökéletesen működik,origo,nso,szakadozva,kb.2hete! rámegyek az origora,elindul,utána kiírja,várakozás,vagy oldal elhagyása,utána megint tudok görgetni és kezdődik előröl,nso-n is mi lehet?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 10:12
1/6 anonim válasza:
Melyik szolgáltatónál vagy, telekom?
2/6 anonim válasza:
Lehet a NEMZETHY informatikus szabadságra ment... :D
Viccet félretéve: lehet DNS probléma is.
Windows/Mac esetén én először ezt próbálnám meg a helyedben:
Linuxnál másképp kell (abban is tudok segíteni).
Ha nem oldja meg a gondot, akkor azt kellene megnézni, hogy az oldal betöltődése közben milyen url címekhez kapcsolódik és azok közül melyiket éri el vagy épp nem. Ez már egy picit bonyolultabb: a böngészőben (nem tudom mit használsz, de firefox/chrome esetén biztosan működik), nyomsz egy F12-t és megjelenik a fejlesztői eszköztár, ahol a hálózat/network fülön láthatod (ha frissíted az oldalt) hogy mi, mikor hogyan és milyen sorrendben töltődik be, így azt is látod, mire kell várni vagy mi fogja meg ennyire az egészet.
3/6 anonim válasza:
Az origo mindig is bugos volt, nesze neked állami fenntartású oldal, ennyire figyelnek rá....
4/6 anonim válasza:
Nekem az Edge-vel tökéletesen működik.
5/6 A kérdező kommentje:
anonim
vodafon-nál vagyok
2021. nov. 19. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!