Miért nem kapok üzenetet senkitől a Facebook Társkeresőn, akivel egyezésem van?
Nemrég kezdtem el használni a Facebook társkeresőjét és eddig néhány illető profiljára adtam szívet, akik szintén kedveltek engem előtte. Mivel nő vagyok és elég félénk is, nem szívesen kezdeményezek, inkább azt várom, hogy ők kezdjenek beszélgetni velem. Már 3-4 nap is eltelt azóta hogy meglett az egyezésünk, és még semmit sem írt egyikük sem. Ráadásul pár profil már el is tűnt az Egyezel vele fül alól.
Nem értem, mi lehet a gond. Azt várják, hogy én kezdeményezzek, meggondolták magukat, vagy valami technikai hiba van?
Mások is tapasztaltak már ilyet?
Köszönöm a válaszokat!
Felvázolom nagyon egyszerűen a helyzetet. Férfi többlet van ezeken az alkalmazásokon, szóval kb. 1 nőre jutna 10 férfi ha az arányokat tekintjük. Mivel nálunk nem működik az, hogy gondosan megválogatjuk azt, hogy kit like-olunk / húzunk jobbra vagy az ellenkezője, ezért ipari mennyiségben ledaráljuk az összes létező like-ot, így látni fogjuk azt, hogy kik azok akiket érdekelhetünk.
Aztán vagy elbizonytalanodunk benne, hogy tényleg szimpatikusak vagyunk-e a másiknak, nem-e ugyan azt a hülye "taktikát" csinálja, mint mi vagy egyáltalán nem is szimpatikus a másik és nem lépünk. Vagy szimpatikus a másik, de sok korábbi üzenetre nem jött már válasz, szóval inkább nem is írunk neki, bár ekkor meg tök felesleges használni már az alkalmazást, mert kb. csak a szemünket legeltetjük, esetleg alkarra gyúrunk közben, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!