A Google Chrome kizárólag a 'letöltés' mappába hajlandó menteni a képeket. Ez mitől lehet? (több lent)
Amióta a CCleaner segítségével eltakarítottam a fölösleges fájlokat a gépemről, a Chrome automatikusan a letöltések mappát adja meg letöltési helynek, pedig előtte mindig megjegyezte hová is mentettem képeimet előzőleg. Például, ha a D meghajtón mentettem le az egyik mappába, akkor a következőt is odamentette, most viszont akárhová mentem, mindig a letöltésekbe mentené.
Sejtem ez mitől lehet, de megoldása lenne valakinek? A chrome beállításaiban is nézelődtem, de nem sikerült orvosolni a problémát.
Ennél jobban nem tudom körbeírni.
Bocsi a szóismétlésért.
Akik nem a kérdésemre válaszolnak, kerüljenek, senki se kíváncsi rájuk.
Előre is köszi!
Chrome Súgó Letöltések [link]
"A letöltési helyek módosítása
Kiválaszthatja számítógépén azt a helyet, ahová a böngésző alapértelmezés szerint menti a fájlokat, de lehetősége van arra is, hogy minden egyes letöltés előtt megadja a letöltési helyet.
1. Nyissa meg számítógépén a Chrome-ot.
2. A jobb felső sarokban kattintson a Továbbiak Egyebek majd Beállítások lehetőségre.
3. Kattintson alul a Speciális elemre.
4. A „Letöltések” szakaszban módosítsa a letöltési beállításokat:
- Az alapértelmezett letöltési hely módosításához kattintson a Módosítás gombra, és válassza ki, hogy hová szeretné menteni a fájlokat.
- Ha minden egyes letöltéshez egyedi letöltési helyet szeretne megadni, jelölje be „A letöltés előtt kérdezze meg, hová mentse az adott fájlokat” elem mellett található négyzetet."
Hát igen, eddig én is eljutottam.
De lényeg az lenne, hogy odamentse a képet, ahova előtte is mentettem, és ne dobjon minden egyes alkalommal vissza a letöltések mappába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!