Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az hogy hónapok óta...

Miért van az hogy hónapok óta kapok a messengeres fiókomra hetente legalább egyszer ilyen idegen kamu női profiloktól szexuális tartalmú, velhetőleg vírusos üzeneteket, linkeket?

Figyelt kérdés
Semmi hasonló oldalra nem mentem fel, mit lehet ez ellen tenni? Mostmár unalmas.

2021. nov. 14. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmit csinálnod hozzá, sorban mindenkit jelölnek a spambotok. Annyit tudsz korlátozni rajta, hogy csak az ismerősök ismerőseit engeded ismerősnek jelölni. Viszont ha üzenetet küldenek, az ellen nincs megoldás.
2021. nov. 14. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is jön évente 1-2, letiltom őket. Mást nincs mit tenni.
2021. nov. 14. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Az utóbbi hónapokban nekem is jött pár, előtte évekig soha. Ez valami új. Ignoráld.
2021. nov. 14. 23:58
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Nekem napi szinten van 1-2, és nekem is mostanában ugrott meg ez a szám. Előtte hetente vagy havonta volt 1. Sajnos semmit nem tehetsz, mint hogy figyelmen kívül hagyod. Hiába kerestem rá beállítást, hogy pl csak ismerőseim léphetnek velem kapcsolatba a Messengeren. Nem találtam ilyet.

Ezek is inkább a platform új nevével vannak elfoglalva, mint hogy megoldást találjanak a problémákra.

2021. nov. 15. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!