Számít hogy 1 szoftvert mamit használsz milyen országban fejlesztenek?
Ezt neked kell eldöntened.
Ha valaki rossz tapasztalat miatt nem szereti a Kínában fejlesztett progikat,akkor te sem fogod szeretni?
És ha meg kérdezik tőled miért?Akkor azt mondod hogy azért mert az a bácsi sem szereti?
Ne haragudj ez hülyeség.
A szoftver világban ilyen általános előitélet nincs.
Esetleg szoftver fejlesztő cégekkel szemben lehet,de országokkal kapcsolatban miért lenne?Csak azért mert egy program kínában készült még lehet jó.Speciel az én gépemet egy Kínai hekker próbálja feltörtni már 3 hónapja,de az Orosz védelmem eddig elbír vele:D
Most akkor a Kínai nem jó hekker,vagy az Orosz védelem jó?
Ilyen alapon nem lehet itélkezni
De hogy konkrétan válaszoljak a kérdésedre.
Nem,nem számít milyen országban fejlesztik.
Úgy értem pl Kína ugye tudjuk milyen berendezkedésű ország (meg az én tudomásom szerint pl Orosz. o. sem teljesen demokratikus) szóval hogy nem e el van rejtve 1-2 kémcucc az innen ilyesféle országokból jövő termékekbe. (jó a "kakas"-ba nem hisz az 1 világhíres cég .
No így remélem jobban érthető miért tettem fel a kérdést. Bár lehet tényleg hülyeség mert a legtöbb lyen termék világszinten akar terjeszkedni akkor pedig tisztának kell lenni.
A nemzetközi szofver kereskedelemre nemzetközi szabályok érvényesek.
Nem rejthetnek el kém cuccot a porgramjaikban.
Persze ez csak egy szabály amit áthághatnak.
Mondjuk olyanról már hallottam hogy 1-2 játék gyárilag vírusos volt meg ilyenek.És olyanról is hogy a számítógép gyártó rakott kémprogramot a számító gépre gyárilag.
De az ilyen esetek mint a gyártó céget jellemzik és nem az országot ahol gyártják...És megint csak mondom nincs egyetlen ország sem megbélyegezve ilyesmi miatt...
Semmi sem lehetetlen,de ezen felesleges aggódnod.
Jobban aggódhatsz azért hogy a netről ne kapj be valami
kémprogramot.Nah ezt szinte lehetetlen kivédeni.Előbb utóbb úgyis felkerül valami a gépedre ezt garantálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!