Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Számít hogy 1 szoftvert mamit...

Számít hogy 1 szoftvert mamit használsz milyen országban fejlesztenek?

Figyelt kérdés
Például web böngészőből van 1 csomó ami kínai fejlesztés . (viszont jó és használható!) de hogy 1 "hírességet" mondjak a Kasspersky ami ugye elég neves termék Orosz , ebben az országban is van a központ.
2010. szept. 4. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
nem az érdekel, hogy ki csinálja, hanem a felhasználói vélemények, kezelhetőség, teljesítmény és hatékonyság. Ha mindegyik megfelelő, akkor az ár már csak mellékes dolog.
2010. szept. 4. 13:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem az árat kérdeztem :) Hsnem pl vannak e előítéletek 1 kínai, orosz cseh... stb szoftver iránt ha az jó és minden tekintetben megfelelő, akkor számít e hogy pl 1 kinában fejlesztik.
2010. szept. 4. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell eldöntened.

Ha valaki rossz tapasztalat miatt nem szereti a Kínában fejlesztett progikat,akkor te sem fogod szeretni?

És ha meg kérdezik tőled miért?Akkor azt mondod hogy azért mert az a bácsi sem szereti?

Ne haragudj ez hülyeség.

A szoftver világban ilyen általános előitélet nincs.

Esetleg szoftver fejlesztő cégekkel szemben lehet,de országokkal kapcsolatban miért lenne?Csak azért mert egy program kínában készült még lehet jó.Speciel az én gépemet egy Kínai hekker próbálja feltörtni már 3 hónapja,de az Orosz védelmem eddig elbír vele:D

Most akkor a Kínai nem jó hekker,vagy az Orosz védelem jó?

Ilyen alapon nem lehet itélkezni

De hogy konkrétan válaszoljak a kérdésedre.

Nem,nem számít milyen országban fejlesztik.

2010. szept. 4. 23:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Úgy értem pl Kína ugye tudjuk milyen berendezkedésű ország (meg az én tudomásom szerint pl Orosz. o. sem teljesen demokratikus) szóval hogy nem e el van rejtve 1-2 kémcucc az innen ilyesféle országokból jövő termékekbe. (jó a "kakas"-ba nem hisz az 1 világhíres cég .

No így remélem jobban érthető miért tettem fel a kérdést. Bár lehet tényleg hülyeség mert a legtöbb lyen termék világszinten akar terjeszkedni akkor pedig tisztának kell lenni.

2010. szept. 5. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:

A nemzetközi szofver kereskedelemre nemzetközi szabályok érvényesek.

Nem rejthetnek el kém cuccot a porgramjaikban.

Persze ez csak egy szabály amit áthághatnak.

Mondjuk olyanról már hallottam hogy 1-2 játék gyárilag vírusos volt meg ilyenek.És olyanról is hogy a számítógép gyártó rakott kémprogramot a számító gépre gyárilag.

De az ilyen esetek mint a gyártó céget jellemzik és nem az országot ahol gyártják...És megint csak mondom nincs egyetlen ország sem megbélyegezve ilyesmi miatt...

Semmi sem lehetetlen,de ezen felesleges aggódnod.

Jobban aggódhatsz azért hogy a netről ne kapj be valami

kémprogramot.Nah ezt szinte lehetetlen kivédeni.Előbb utóbb úgyis felkerül valami a gépedre ezt garantálom.

2010. szept. 5. 12:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen az ellen nincs is hathatós védelem. A többi választ meg köszönöm,
2010. szept. 5. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha kiderülne, hogy valamibe ilyesmit rejtettek, a fene se használná többet, szóval nekik is érdekük, hogy ne legyen benne semmi, ami nem kóser.
2010. szept. 7. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!