Hogy lehet az, hogy a honfoglalóban elver egy orosz játékos? :O
Mármint nem értem én ezt…
Megújult a honfoglaló! Le is töltöttem telefonra.
Ha nem talál magyar játékost akkor külföldi játékosokat ad, de akkor nem is Magyarország a térkép hanem világtérkép.
Jönnek a kérdések és olyanok, hogy Vastag Csaba melyik évben nyerte az X Faktort és olyan kérdések amik magyarokról és az országunkról szólnak, hogy a fenébe lehet az, hogy egy orosz sokkal hamarabb és sokkal pontosabban tudja ilyen kérdésekre a válaszokat?????
Éppen tegnap regiztem ki onnan. Ócskavas lett az egész.
A régi Honfoglaló sokkal jobb volt...
Ezt én sem értem, minden kérdést lefordítottak több nyelvre is? Tipikusan magyar kérdéseket is? Nem hiszem. Lehet, hogy bottal játszottál, nem is valós játékossal.
Én már inkább itt játszok: [link]
Amikor külföldivel sorsol össze a gép ő nem - feltétlen - kapja ugyanazt a kérdést, mint te, de teljesen mást sem csak a saját országára "szabva".
Példák...játszol mondjuk te és egy orosz;
1. A kérdés az Spanyolország zászlaja hány színből áll? - mindkettőtöknek ez a kérdés fog megjelenni.
2. A kérdés az mi volt Ukrin Benedek híressé vált dalának címe? - neked ez jelenik meg, neki nyilván nem VISZONT ugyanúgy zenei&szórakoztató témakörből kap hasonló "bugyuta" szintűt.
3. A kérdés magyar sportolóról szól, aki mondjuk nem olimpiai bajnok, akkor nagy eséllyel ő a saját országából kap egy nevet azzal a kérdéssel.
Szóval kb így képzeld el.
Nálam az volt jó, amikor olyan kérdést buktam, hogy xy évben milyen címmel adott ki lemezt Zalatnay, erre az orosznak jó válasza volt nekem nem ( nyilván nem ezt kapta kérdésnek, de tök mókás volt hirtelen, mondom oké milyen ügyes :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!