Létezik még az euromail?
Köszönöm! Két email címre is írtam hogy nem tudok belépni. De nem kaptam választ.
Szerinted milyen címre lehetne írni?
A freemail-nél van szimpla változat ha hibát jelez.
ez az oldal jön be:
#2: A képen szereplő hibaüzenet a #1-es hozzászólásomban már említett lejárt tanúsítvány miatt keletkezett (ezt az Euromail adminisztrátorainak kell frissítenie) - ha rákattintasz a "Speciális" gombra, majd "a(z) euromail.hu webhelyre (nem biztonságos)" linkre, akkor ezt kikerülheted.
Vagy megpróbálhatod levelezőkliensen - ilyen például az ingyenes, nyílt forrású (elérhető az a forráskód, amiben a programot irták, így átellenőrizhető, bővíthető, saját célra módosítható) és multiplatform (Windows, Linux, MacOSX) Thunderbird ( [link] ) - keresztül elérni.
Elfogtam egy nem privát tartalmú üzenetet:
"Szia!
Elnézést hogy ilyen témában zavarlak!
Több video megosztókról lehet online letölteni. Sajnos az MTVA oldalról sehogy sem tudok videot leszedni.
Volna esetleg ötleted erre?
Linux -om van.
köszönöm ha válaszolsz!"
Képernyőrögzítő programmal - például OBS Studio:
segítségével:
Vagy a parancssoros ffmpeg:
segítségével:
Elfogtam egy nem privát tartalmú üzenetet "euiromail" tárggyal:
"Az üzenet szövege:
Szia ! Meg tudnád mondani a webmester mail címét ?"
1. A #1-es hozzászólásom első linkjén elérhető a domain használója (a "webmester"), illetve azon keresztül tudsz levelet küldeni:
2. Az oldal learchivált változatát böngészve:
elérhetőek az üzemeltető adatai - így a webmester e-mail címe is.
3. Esetleg megpróbálhatod közvetlenül az üzemeltető céget:
zargatni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!