Mi a véleményetek arról, hogy be fogják vezetni a terhes férfi emojit?
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 08:53
1/9 anonim válasza:
Az, hogy megérett a világ a pusztulásra!!!
2/9 anonim válasza:
Orulok neki, ezaltal is konnyebb lesz kiszurni a retardaltakat.
3/9 anonim válasza:
Nem fogják, ugyanis nincs emoji standard amit mindenkinek követni kell.
4/9 Shai-Hulud válasza:
Előtte az idióta kérdező emojit akarták bevezetni, csak azt nehezebb rajzban ábrázolni...
5/9 anonim válasza:
Jennifer Daniel
javaslata:
már benne van az Unicode 14.0-ás szabványban 1FAC3-as kódszámmal:
[link] - lásd a második lapot
csak a nemzetközi szabvány (ISO/IEC 10646:2021) még nem élesítődött:
és még a betűtípusok sem támogatják teljes körűen - itt láthatod (első táblázat, U+1FACx sor, 3-as oszlop - ha megjelenik a terhes férfi, akkor már implementálták a betűtípusban is):
7/9 anonim válasza:
#6: Sajnos nem. ;)
Az Unicode 14.0-ás szabvány (lásd a #5-ös hozzászólásomat) egyértelműen "pregnant man" (terhes férfi) hivatkozik az 1FAC3-as kódszámú hangulatjelre.
8/9 anonim válasza:
Szomorú. Ez már egy kicsit sok. Oké, hogy jogaik, meg minden(eddig sem láttam őket meghurcolva), de sok. Tartsa meg magának, hogy homokos, én sem kürtölöm szét, országnak, világnak, hogy hetero vagyok.
9/9 Alex Fly válasza:
Konkrétan lesz@rom. Eddig sem foglalkoztam az emojikkal, valószínűleg ezután sem fogok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!