Messangeren hogyan lehet beállítani, hogy melyik kamerát használja?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ha laptopon használom a messangert, hogyan tudom beállítani, hogy ne a laptop beépített kameráját használja a messanger hanem a csatlakoztatott lifecam webkamerát? A kamera mükszik, skypeon ok, de a messangerben sehol sem találom az opciót, hogyan tudnék kamerát váltani.2021. nov. 9. 17:41
1/7 anonim válasza:
nincs benne ilyen funkció, esetleg ha letiltod eszközkezelőben a beépített kamerát, akkor felismeri a külsőt
2/7 anonim válasza:
Nekem le van töltve nem böngészőből használom. Ha belépést a videochat-be, akkor a jobb felső sarokban lesz egy fogaskerék ikon, rákattintasz és ki tudod választani, hogy melyiket használja. Természetesen nyomd meg a ,,save" gombot miután végeztél, másképp nem fogja beállítani.
3/7 anonim válasza:
Bocsi a sok helyesírási hibáért, telefonról írtam, sokkal nagyobb a képernyője, még nem szoktam hozza.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Végül az eszközkezelőben letiltottam a beépített kamerát íg, a messanger és a face alapból a külső kamerát kell használja. Megpróbáltam letölteni a messanger asztali alkalmazását, de nekem azzal vmi nem stimmel. Rögtön bontja a vonalat egy csörgés után.
2021. nov. 9. 19:48
5/7 anonim válasza:
Ja, azt én is próbáltam (mivel a fb-ot nem használom :) de nekem sem jött be. Végül az Edge menüjéből telepítettem alkalmazásként a messenger.com-ot, ki van tűzve a tálcára, így tökéletesen működik.
6/7 Pelenkásfiú válasza:
"Megpróbáltam letölteni a messanger asztali alkalmazását"
Ezek szerint egyébként böngészőben használod? Akkor egyszerűen a böngésző beállításainál kell megadnod, hogy melyik kamera legyen az elsődleges.
7/7 A kérdező kommentje:
6os: a böngészőben a külső kamera van megadva. A messanger mégis a beéspített kamerát használta, amíg le nem tiltottam az eszköszkezelőben.
2021. nov. 9. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!