Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook 72órára tiltott...

Facebook 72órára tiltott immáron másodjára! Másnál is történt ilyen most?

Figyelt kérdés

Pénteken kaptam déleltőt egy 72órás tiltást ami ma járt le, aztán kb 20p után ismét kaptam egy 72órás tiltást két agyérgörcs kíséretében.

"Valamiben, amit küldtél, gyermekmeztelenség vagy szexuális kizsákmányolás szerepelt, ezért már nem megtekinthető." Értetlenül álltam a dolog előtt, mert nem vagyok egy Kaleta.

Közben hétvégén gondolkozva rájöttem, hogy 1ÉVE!!! küldtem családi albumból kifotózva gyerekkori képet és volt amelyiken kisgyerek módjára nem volt rajtam ruha, gondoltam, hogy akár emiatt is lehet, na de 1év után?? És most hogy tiltva lettem amiatt ismét tilt?

Vicc...

2021. nov. 8. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ez az algoritmus.
2021. nov. 8. 15:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Na igen, de hogy a fenébe lehetne elkerülni az újabb tiltást? Amíg tudtam írni, mindent töröltem és közben lettem tiltva, azóta töröltem két beszélgetést amiben előfordul családi fotó. Ennél többet nem tudok tenni. De legalább annyira lehetne okos az algoritmus, hogy elküldi mi az a tartalom konkrétan ami miatt szopatnak
2021. nov. 8. 15:13
 3/9 anonim válasza:
50%
Velem is ez volt, 3x tiltottak ha jól emlékszek. Csináltam új fiókot.
2021. nov. 8. 15:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát én mindenképp meg akarom menteni valahogy, csak ez az ördögi kör kérdés, hogy meddig tart. A tiltással bízom benne eltűntetik azt, ami kifogásolható volt. Böngészni és belépni betudok,csak írni nem. Nekem a fiókom munkaeszköz is mert sok dolgot hirdetek és ott ér el a vevők fele kb, szóval nagyon fontos lenne, hogy megmaradjon.
2021. nov. 8. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Haveromat is tiltották egyszer közbe semmit nem csinált, engem még egyszer se tiltottak pedig az én accountom tele van minden baromsággal.
2021. nov. 8. 17:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Ennyi a "jó", hogy nem tiltottak, hanem "csak" korlátoztak. Belépni betudok, böngészni is tudok, csak írni nem.
2021. nov. 8. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Nem baj.
2021. nov. 8. 18:36
 8/9 anonim válasza:
Engem is másodszorra tiltott. Tudtam 1 napot használni a messengert és a facebookot erre ismét tiltott…
2021. nov. 9. 21:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Ma ismét kaptam egy 3. 72órát úgy,hogy még az előzőből volt 2nap. Így most újraindult a 3nap...:))) Viszont több ismerősöm is ma lett korlátozva és van akinek munkaeszköz a face, patyolat a fiókja, tudatosan sose küldött semmi szart és mégis beszívta, szóval globális algoritmus hiba lesz ismét mint kb minden évben 1x... Bízom benne orvosolják hamar, mert ez már kabaré.
2021. nov. 10. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!