Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet csak pár napra?

Internet csak pár napra?

Figyelt kérdés

A testvérem hazajön karácsonyra pár napra Magyarországra.

Sokan leszünk itthon, de szerencsére a nagynéném lakása üresen áll, így ott tudnak majd addig lakni.

Sajnos számukra elengedhetetlen az, hogy internet is legyen, ezért olyan lehetőséget keresek, ami pár napra is meg tudná oldani, hogy legyen a lakásban WiFi, több hónapos előfizetés nélkül.

Van ilyen?

2021. nov. 7. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Telefonjukon van net? Adat roaming. Vagy vesztek egy feltöltős kártyát és sok-sok nettel feltöltitek.
2021. nov. 7. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mit értesz pár nap alatt?

A Telekomnál lehet venni korlátlan netet 3 napra, 2000 forintért.

Ehhez elég egy dominós telekom kártya, és az említett 2000 forint rá.

Azt pedig az egyikőjük megosztja, és lesz net.

Nehezebb időkben mi is így oldottuk meg a netet a házban, csak mi hordozható wifi segítségével, hogy egyikőnk telefonja se merüljön.

2021. nov. 7. 11:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van, mobilnet megosztva telefonról és meg is vagytoj
2021. nov. 7. 11:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy adtok nekik egy SIM kártyát, vagy vásároltok Telekom dominót. Nekem van egy mobil routerem, ilyenkor csak odadom és kész.
2021. nov. 7. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Vannak már napi, 3 napos netcsomagok is, én a Telekomot ismerem, alkalmazásból egyszerűen aktiválható. De szerintem a van olyan lehetőség is, hogy routert bérelni adott időszak alatt.
2021. nov. 7. 13:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. nov. 8. 00:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, az is lehetőség, hogy valamelyik előfizetése mellé kértek egy osztható net kártyát és azt használják, vagy akár egy feltöltős netet is vehettek nekik. Főleg, ha csak a kártyára van szükség és azt a saját telefonjukkal, egyéb eszközzel ők tudják használni.

Nem túl megoldás, visszaélés szerű, de ha jobbat nem találtok, az is megoldás lehet, hogy alaposan átnézitek a szerződésbontási feltételeket.

Úgy tudom, mindegyik telefon szolgáltatónál lehetőséged van x időn belül felbontani a szerződést, akár még akkor is, ha hűséget vállalsz. Idő arányosan ki kell fizetned az előfizetési díjat, de tovább fizetned nem kell érte később.

Nekem ezt a lehetőséget maguk a szolgáltatók ajánlották, amikor hasonló, nehezen megoldható problémám volt. Két külön szolgáltatónál két különböző helyzetben is felvetődött ez a lehetőség megoldásként. Egyik esetben az ő javaslatukra ezt választottuk. Másik esetben találtunk más megoldást.

2021. nov. 10. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha bemész 1-2 szolgálató ügyfélszolgálatára, akkor ha találsz egy jófej dolgozót, szinte biztosan fognak valami jó megoldást ajánlani. Érdemes nyugodt időszakban menni, amikor még nincsenek agyon terhelve és nem csak hazajutni szeretnének.
2021. nov. 10. 18:54
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mi is hasonlóra gondoltunk.

Meg fogom próbálni.

2021. nov. 11. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!