Működik az Instagram nálad? Nekem ezt írja "Adatok megerősítése az alkalmazásban"
Figyelt kérdés
Erősítsd meg az adataidat az Instagram alkalmazással, hogy visszatérhess a fiókodba.
Amint belépek használhatatlan az egész, csak egy fehér képernyő jön be.
2021. nov. 6. 15:45
11/20 A kérdező kommentje:
Telefonon meg kell csinálnod az arcfelismerést, azzal igazolod az adataidat elvileg,
2021. nov. 17. 22:26
12/20 anonim válasza:
Letöltöttem ezt a régebbi verziót, de ahogy megnyitom egyből azzal kezdi h frissítenem kell, különben nem tudom használni... :/
13/20 anonim válasza:
Oh vagyis sikerült belépnem, de ugyanúgy hibát írt ki amikor el akartam küldeni a szelfis megerősítést... a rohadékok..
14/20 anonim válasza:
a faccopó kur wa anyjukat arcfelismerést meg még mit nem
15/20 anonim válasza:
másik készülékről próbáltatok belépni? nekem a tesóm telefonjáról engedte, nem tudom miért. ott megcsináltam a videós azonosítást. ez volt kb 2 hete, azóta működik, az én telefonomon is.
16/20 anonim válasza:
Már vagy 5 másik telóval próbáltam...:/
17/20 anonim válasza:
Nektek megoldódott a kérdésben jelzett probléma? Mi is így jártunk novemberben, azóta sem tudunk belépni. Mi az az arcfelismerés és hogyan működik? Hogy kell azt megcsinálni? Segítene valaki? Köszönöm szépen!
18/20 anonim válasza:
1 hétig hagytam, beletörődtem, hogy nem megy. Aztán poénból megpróbáltam újra és hihetetlen módon elfogadta!
19/20 Reptile_HUN válasza:
Hali! Ha valakinek sikerült valahogy várom a választ mert nekem azóta sem működik... Be dobál egy fekete képet és ennyi újra is tettem másik verzióval is ugyan ezt csinálja. Köszi előre is :)
20/20 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a gond,lassan már több mint 2 éve nem enged bejelentkezni.
Csináltam egy másik profilt.Ennyi.
Ezeket szúrópróbaszerűen végzik világszerte "adatkereskedelem"céljából.Persze "okos"dumával ki van találva,hogy -biztonsági okokból-!
Minél többet regisztrálsz,annál jobb az oldalnak anyagilag + "tolja" az algoritmust.Pont úgy,mint egy pl:"fórumos" vagy más weboldalnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!