Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Működik az Instagram nálad?...

Működik az Instagram nálad? Nekem ezt írja "Adatok megerősítése az alkalmazásban"

Figyelt kérdés

Erősítsd meg az adataidat az Instagram alkalmazással, hogy visszatérhess a fiókodba.

Amint belépek használhatatlan az egész, csak egy fehér képernyő jön be.

2021. nov. 6. 15:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Telefonon meg kell csinálnod az arcfelismerést, azzal igazolod az adataidat elvileg,

2021. nov. 17. 22:26
 12/20 anonim válasza:
Letöltöttem ezt a régebbi verziót, de ahogy megnyitom egyből azzal kezdi h frissítenem kell, különben nem tudom használni... :/
2021. nov. 20. 05:24
 13/20 anonim válasza:
Oh vagyis sikerült belépnem, de ugyanúgy hibát írt ki amikor el akartam küldeni a szelfis megerősítést... a rohadékok..
2021. nov. 20. 05:40
 14/20 anonim ***** válasza:
a faccopó kur wa anyjukat arcfelismerést meg még mit nem
2021. nov. 20. 22:04
 15/20 anonim válasza:
másik készülékről próbáltatok belépni? nekem a tesóm telefonjáról engedte, nem tudom miért. ott megcsináltam a videós azonosítást. ez volt kb 2 hete, azóta működik, az én telefonomon is.
2021. nov. 21. 09:59
 16/20 anonim válasza:
Már vagy 5 másik telóval próbáltam...:/
2021. nov. 21. 14:01
 17/20 anonim válasza:
Nektek megoldódott a kérdésben jelzett probléma? Mi is így jártunk novemberben, azóta sem tudunk belépni. Mi az az arcfelismerés és hogyan működik? Hogy kell azt megcsinálni? Segítene valaki? Köszönöm szépen!
2022. febr. 14. 19:04
 18/20 anonim válasza:
1 hétig hagytam, beletörődtem, hogy nem megy. Aztán poénból megpróbáltam újra és hihetetlen módon elfogadta!
2022. febr. 15. 14:26
 19/20 Reptile_HUN válasza:
Hali! Ha valakinek sikerült valahogy várom a választ mert nekem azóta sem működik... Be dobál egy fekete képet és ennyi újra is tettem másik verzióval is ugyan ezt csinálja. Köszi előre is :)
2022. márc. 23. 16:37
 20/20 anonim válasza:

Nekem is ugyanez volt a gond,lassan már több mint 2 éve nem enged bejelentkezni.

Csináltam egy másik profilt.Ennyi.

Ezeket szúrópróbaszerűen végzik világszerte "adatkereskedelem"céljából.Persze "okos"dumával ki van találva,hogy -biztonsági okokból-!

Minél többet regisztrálsz,annál jobb az oldalnak anyagilag + "tolja" az algoritmust.Pont úgy,mint egy pl:"fórumos" vagy más weboldalnak.

2023. szept. 26. 08:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!