Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom letöröltetni egy...

Hogyan tudom letöröltetni egy képet facebookról?

Figyelt kérdés
Számomra kínos képet töltöttek fel, hogy tudom letöröltetni?

2021. nov. 6. 00:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudod jelenteni a képet, az okának add meg, hogy sérti a képmáshoz való jogod, nem járultál hozzá a kép elkészítéséhez és közzétételéhez.
2021. nov. 6. 01:01
 2/5 anonim válasza:
82%
Vagy írj rá a készítőre
2021. nov. 6. 08:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Hol van ilyen menüpont?

Küldesz egy screenshotot?

2021. nov. 6. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:

De most először is rólad töltöttek fel valamilyen kínos képet, vagy csak neked nem tetszik valakinek a képe???

Mert az, hogy más milyen képet tölt fel az az ő szíve joga.

2021. nov. 6. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4 ez nem így van. Olvasd el a képmáshoz való jogról szóló törvényt. Nem véletlenül van odaírva a koncert és sportesemény belépőjegyekre, hogy kép- és hangfelvétel készül, a belépéssel beleegyezel ebbe. Voltam sporteseményen és mutattak a tévében (konkrétan engem a párommal, nem a közönség egészét, mint közönség), ez emiatt volt lehetséges, amúgy az engedélyed kell, hogy képfelvétel készüljön rólad.
2021. nov. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!