Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki szaklat emailen... mit...

Valaki szaklat emailen... mit csináljak?

Figyelt kérdés

sok ideje küldözget zaklat és fenyeget... letiltottam már 5 citromailes emailét és újat csinál és újraújra :(

írtam neki vissza hogy álljon már le mert rendőrt hívok és írta hogy ő tor ip-t használ nem tudnak mit csinálni!

nincs rossz akaróm nem ismerem ki ez segítsétek mit csináljak? lenyomozza valaki ezt? tényleg a rendőrők nem csinálnak semmit?

2021. okt. 31. 15:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel.
2021. okt. 31. 15:17
 2/10 A kérdező kommentje:
barátom azt mondta pénzbe kerül feljelentést tenni! mi lesz ha nem kapják el tényleg?
2021. okt. 31. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
fel kell jelenteni,az nni-sek eltudják kapni van erre külön egy csapatuk.
2021. okt. 31. 15:28
 4/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
38%

hat akkor zaklat tovabb

uj emailt csinalj

vagy ha nem irsz vissza neki orokke nem fog irni

attol boldog hogy kap toled uzit es irhat ujra

[link]

a feljelentes ingyenes

inkabb eredmenye nem feltetlen lesz

amugy pedig hanindokolt barkit lenyomoznak semmi nem ved ez ellen ez csak a szerv elhatarozasanak kerdese

max bujkalni menekulni tud az illeto folyton lakhelyet es internetezesre hasznalt eszkozoket valtogatni stb.

de csak miattad feladna az eletet? Vagyis az elete a te zaklatasodrol szolna?

nem irigylem azt az embert :D

2021. okt. 31. 15:31
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi nektek! ettől félek mert nekem ciki ilyen üzenetekkel bemenni félek hogy kinevetnek és nem ismerem... itt gyakorin olvastam hogy amit írt tor ip lekövethetetlen és nem is fogják... valaki infós ért ehez itt?
2021. okt. 31. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

A "tor ip" csak az átlag felhasználónak misztikus jelenség.

Bemész a rendőrségre, elmondod mi van, megmutatod a bizonyítékaidat és ők majd sec-perc intézkednek, "tor ip" ide vagy oda.

2021. okt. 31. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

A Tor csak 8-10 éve védte meg a felhasználóit.

Ma már vígan megtalálják akit akarnak a hatóságok,ha komolyan ráállnak.

2021. okt. 31. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

jo nagy hulyesegeket irtok.

a tor ip cimet alapbol nem lehet lenyomozni “se perc alatt” foleg ha meg vmilyen vpnt is hasznalnak hozza vagy macchangert. ha ilyeneket hasznalnak akk nem nagyon lehet lenyomozni. nem veletlenul a toron vannak a darkwebek meg ezek a hulyesegek. feljelenti meg hulyeseg, mert penz, ido,es energiapazarlas is. foleg a magyar rendorsegnel 😂

amugy nem ertem minek nyitod meg az emailjeit? en hetente tobb szaz levelet kapok a wishtol megse jelentem fel 😂 nem kell megnezni meg visszairni oszt ennyi.

szivesen.

2021. nov. 1. 00:59
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: Idén három nagy pedofilhálózatot kapcsolt le az FBI, márpedig az ilyenek valószínűleg nem Chrome böngészővel böngésznek nyílt hálózatokon. Egyes paranoiás összeesküvés-elméletek szerint a TOR-t az FBI találta ki, és saját backdoor-jaik vannak, amin keresztül visszakövethetik a felhasználókat. Szakmabeliként (hálózatépítés) azt mondanám, hogy ez hülyeség, de ki tudja?
2021. nov. 1. 08:24
 10/10 anonim ***** válasza:
9# Az internet és a IT fejlesztesek kiskapui tuti hogy a gazdáinál is ismertrk . Fbi trükkös évek3n át követtek lehsllgatták azokon a mobilokon a gengeket amit a cég adott ki elterjesztve hogy fantom lenyomozhatatlanok . Hát nem . Hobbi hekkerek is tudnak erdekeset alkotni . Cia meg a BM nem fog cdoportokat ráállítani erre a fenti ügyre , max skkor ha komolyabb háttér vagy kapcsolodás van a témában .
2021. nov. 26. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!