Edigital rendelésnél ez most mit jelent? "Megrendelését több csomagban szállítjuk."?
Figyelt kérdés
Most akkor amit rendeltem termékeket mindegyik külön fog érkezni?
Miért nem akkor egy csomagba küldik miután az összes elérhető raktáron. Az ügyfélszolgálat nem tudott nekem arra választ adni, hogy most minden egyes csomag után fizetnem kell szállítási költséget, meg hogy a vételárat egyben kell kifizetnem majd az össes termékre a csomagátvételekor még akkor is ha csak a megrendelt cuccokból csak egy érkezik meg.
Amióta egybeolvadtak az Emaggal csak romlik a minőség.
2021. okt. 31. 11:50
1/2 anonim válasza:
Nekem még bőven "egybeolvadás" előtt évekkel játszotta ezt el az edigital. Mindent készleten lévőnek jelzett, aztán 3 csomagban küldték, az utolsót 3 hét után. Rájuk is telefonáltam, hogy mi van, talán elfelejtették, de nem csak beszerzés alatt - ahhoz képest, hogy "raktáron" volt, csak azt nem írták oda, hogy nem náluk, hanem máshol. Egyben előre fizettem átutalással az egészet, és csak egy szállítási költséget. Szóval nem "emag specifikus" a jelenség. :)
2/2 anonim válasza:
A szállítás díja a számlán egy tétel. Neked a számla végösszegét kell kifizesd, nem a te problémád hogy ők nem egy csomagban küldik. Nem kell többet fizetni, csak ami a visszaigazolt rendelés számlájának a végösszege :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!