Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell a gmailben beállítan...

Hogy kell a gmailben beállítani, hogy bármilyen eszközről betudjak jelentkezni?

Figyelt kérdés

Ha más gépekről, vagy másik mobilról ill egyéb eszközömről vagyok nem enged be a gmail, ami nagyon bosszantó. Ugyan ez a helyzet, mint most áramszünet miatt megváltozott az IP címem és ezt írja ki:

"Személyazonosság igazolása

Az eszköz nem ismerhető fel. Az Ön biztonsága érdekében a Google szeretne megbizonyosodni arról, hogy valóban Ön próbál bejelentkezni."

Mobilszámom alapból nem adom meg. De van pár gmail fiókom tárhelyként használom és amúgy se tudnék mindegyikhez telefonszámot venni.

Mit kell a beállításokban beállítani, hogy korlát nélkül bejelentkezhessek bárhonnan?

2021. okt. 30. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztonsági okokból nem fogja engedni ezt a rendszer, és a hozzáférés végleges elvesztését kockáztatod, ha nem élsz a kétfaktoros hitelesítéssel. Főleg, ha mellette még sokszoros regisztrációd is van tárhelyhalmozás exploit miatt. Semmi nem fog történni, ha megadod a számodat, csak egy belépési kódot küldenek SMS-ben, ingyen.
2021. okt. 30. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:

"Mit kell a beállításokban beállítani, hogy korlát nélkül bejelentkezhessek bárhonnan?"

Ezt a lehetőséget már évekkel korábban (talán 2015-ben) megszüntették.

Nem kell minden fiókhoz külön telefonszám, hozzárendelhetsz több fiókot is.

Nálunk ezt a játékot újabban heti szinten játszuk. Ahányszor gond van a vodával(ex-upc) és újraindítják a rendszert, ez van az összes fióknál, minden a régi, csak az ip új. :( Viszont ad 6-7 féle lehetőséget, hogyan igazolhatjuk magunkat.

2021. okt. 30. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Nálam is ugyan ez van a vodánál. De nekem miért nem ad vajon 6-7 féle lehetőséget, hogy igazoljam magam? Konkrétan kettőt kapok a mobilszám megadását és a másodlagos emailcímet, aminek a jelszavát rég elfelejtettem.

Hogy lehet egy fiókoz többet hozzárendelni, egy telefonszámmal? Illetve van-e felső limitje, hogy maximum hány fiókot rendelhetek hozzá?

2021. okt. 30. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Onnan tudom, hogy lehet, mert tavaly utazás előtt egyszerűen a telefonon adtam hozzá azokat a fiókokat, amelyekről fontos volt, hogy értesüljek a beérkező levelekről. Utazás után töröltem a telefonról őket, csak hármat hagytam állandóra. Nem tudom, van-e felső limitje, de 7 fiókkal működött.
2021. okt. 31. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, hogy miért ad 6-7 féle opciót az igazolásra - fogalmam sincs. De a nagy júliusi "karbantartás" óta már heti rendszerességűvé vált ez a sz@rság, úgyhogy már rutinszerűen csináljuk. :(

1. erősítse meg másodlagos email-címét (csak be kell írni a címet)

2. erősítse meg telefonszámát (csak be kell írni a számot)

3. erősítse meg másodlagos telefonszámát (csak be kell írni a számot)

4. kód kérés másodlagos emailre (kódot küld)

5. kód kérés telefonra (kódot küld)

6. kód kérés másodlagos telefonrszámra (csak kódot küld rá, nincsenek rajta fiókok)

7. válaszoljon kérdésekre (4-5 kérdés: soroljon fel 5 kontaktot, leggyakoribb kontakt, stb)

8. egyéb módon szeretném igazolni magam (sose próbáltuk)

2021. okt. 31. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!