Phoenix miner jó bányász program kezdőknek?
A Phoenix Miner Ethereum bányászatra készült. Az EIP-3554 alapján December 1.-jén annyira meg fog növekedni a bányászati nehézség, hogy nem fogja megérni bányászni. Már most is annyira magas, hogy én le is állítottam a bányászatot mert nem hoz annyit amennyit elvárnék.
Szóval kezdőknek jó. Aztán Dec 1.-jén válthatsz másikra.
A bányászat több mint valószínű hogy el fog húzodni még egy évig
Egyébként hogy hogy nem éri meg ?
Nekem 330Mh/s van és ha az áramot is leszámolom akkor is megéri de ha akarod átveszem a gépedet 2000ft/Mhs.
Úgy is le akarod állítani.
Igen az ETH-ról beszélek. Amúgy ha figyeltél nem azt írtam, hogy nem hozza vissza az áramköltséget hanem azt, hogy nem hoz annyit amennyit elvárnék. Ahhoz képest, hogy a gépem éjjel nappal zúg. Nappal bizonyos feladatokat nem tudok rajta csinálni. Éjszaka meg kb 3 méterre zúg meg világít a fejemtől.
Erre értettem azt, hogy ilyen keretek között nekem már nem éri meg.
Értem hogy mit mondasz de mennyit várnál el mondjuk egy Rx 480 tól napi 20 dollárt? Nekem egy 480 hoz 2 dollár körül egy nap ha levonom az áramot én úgy vagyok vele hogy hadd menjen nekem az is jó ha 2 dollárt hozz naponta jelenleg van 9 db + egy rx 5700 xt.
Így körülbelül 0.00581 ETH/ nap szerintem inkáb menjen mint áljon . :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!