Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Phoenix miner jó bányász...

Phoenix miner jó bányász program kezdőknek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 29. 21:30
 1/5 SIDLER22 ***** válasza:

A Phoenix Miner Ethereum bányászatra készült. Az EIP-3554 alapján December 1.-jén annyira meg fog növekedni a bányászati nehézség, hogy nem fogja megérni bányászni. Már most is annyira magas, hogy én le is állítottam a bányászatot mert nem hoz annyit amennyit elvárnék.

Szóval kezdőknek jó. Aztán Dec 1.-jén válthatsz másikra.

2021. okt. 30. 06:30
 2/5 anonim ***** válasza:

A bányászat több mint valószínű hogy el fog húzodni még egy évig

Egyébként hogy hogy nem éri meg ?

Nekem 330Mh/s van és ha az áramot is leszámolom akkor is megéri de ha akarod átveszem a gépedet 2000ft/Mhs.

Úgy is le akarod állítani.

2021. nov. 7. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja igen ez az ETH ra szól.
2021. nov. 7. 22:18
 4/5 SIDLER22 ***** válasza:

Igen az ETH-ról beszélek. Amúgy ha figyeltél nem azt írtam, hogy nem hozza vissza az áramköltséget hanem azt, hogy nem hoz annyit amennyit elvárnék. Ahhoz képest, hogy a gépem éjjel nappal zúg. Nappal bizonyos feladatokat nem tudok rajta csinálni. Éjszaka meg kb 3 méterre zúg meg világít a fejemtől.

Erre értettem azt, hogy ilyen keretek között nekem már nem éri meg.

2021. nov. 8. 06:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Értem hogy mit mondasz de mennyit várnál el mondjuk egy Rx 480 tól napi 20 dollárt? Nekem egy 480 hoz 2 dollár körül egy nap ha levonom az áramot én úgy vagyok vele hogy hadd menjen nekem az is jó ha 2 dollárt hozz naponta jelenleg van 9 db + egy rx 5700 xt.

Így körülbelül 0.00581 ETH/ nap szerintem inkáb menjen mint áljon . :/

2021. nov. 8. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!