Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrentre hogyan kerülnek fel...

Torrentre hogyan kerülnek fel először a fájlok?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy a felhasználók egymással osztják meg a fájlokat seedeléssel, de az első fájl honnan ered? Ahhoz, hogy terjesszék, valahogyan meg is kell szerezni az eredetit.

2021. okt. 29. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lemásolják a megvett/kikölcsönzött VHS-ről/vinylről/CD-ről/DVD-ről, felveszik a rádió-/TV-adást, lementik az Internetes adatfolyamot, kézikamerával vagy mobillal rögzítik a moziban, stb...
2021. okt. 29. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Valaki megveszi.

Én kaptam már olyan e-book-ot pl, ahol az első oldalakon írta, hogy ki vette meg a szokásos dumával, hogy nem lehet másolni, megosztani, stb.

Az ilyen részeket többnyire kitörlik.

2021. okt. 29. 13:29
 3/5 meszike91 ***** válasza:
valaki felteszi és ő lesz az első seed-er.
2021. okt. 29. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Hogyan készülnek a filmek?

Filmstúdióban.

Hogyan készülnek a programok?

Programozók programozzák őket.. ;)

2021. okt. 29. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:

ott van nálad az anyag amit osztani akarsz

azt elkészíted a torrent elérését, stb ahogy az oldal szabályzatában, útmutatójában szerepel

ezután megy az osztás,

mivel a nyersanyag a te gépedről megy, ezért ha jól emlékszem az első 5 letöltőig seedben kell tartanod a torrentet

2021. nov. 7. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!