Savlekotő kérdése:
Egy telefonszámról hitelesíthető két facebook profil is?
Figyelt kérdés
A telefonom bedöglött viszont be kell állítanom a kétlépcsős azonosítást most,Később átállítanám a számot,ha telefonom újra működni fog,feleségem telefonjára jönne én profilom kódja is addig, de neki a telefonszám már a saját oldalához társítva lett korábban,ez okozhat gondot vagy elfogadja az oldal? Nem vagyok egy technikai zsonglőr inkább analfabéta ezen a téren. Mindenkit felpontozok.2021. okt. 29. 12:25
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a meta account, Facebook profilról van szó.
2021. okt. 29. 12:41
3/9 anonim válasza:
És ha addig átrakod a SIM kártyádat a nejed telefonjába, míg megkapod a kódot?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem megy bele próbáltuk.. Enyém még régebbi.
2021. okt. 29. 12:47
5/9 anonim válasza:
Azon az egy ügyfélszolgálati irodában ingyen és bérmentve pár perc alatt tudnak segíteni. (kicserélik, és akkor olyan SIM kártyád lesz, amit bármilyen telefonba be tudsz tenni)
6/9 A kérdező kommentje:
Csak most kéne belépni,és nem enged tovább az a szar,nem lehet emailban kérni a belépő kódot amíg ugye ez a telefon kártya kérdés megoldódik?
2021. okt. 29. 13:12
7/9 anonim válasza:
Nem tudok új Facebook-jelszót beállítani, mert nem férek hozzá a fiókomhoz megadott e-mail-címhez vagy mobiltelefonszámhoz. [link]
8/9 A kérdező kommentje:
Megadtam egy rokon telefonszámát akinek nincs profilja,kód megjött beengedett, utána vissza állítom majd ha a sajátom éltre keltik.
2021. okt. 29. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!