Van olyan, hogy valaki nem tud regisztrálni Discordra?
Valaki nagyon szeretne dumálni velem valamiről, de jelenleg egy olyan platformon teszi, aminek tragikus a chat-rendszere (eltűnnek random elküldött üzenetek és írhatod újra, például)
Felajánlottam, hogy beszéljünk Discordon, meg is adtam az elérhetőségemet rajta.
Közli, hogy nem tud fellépni, pedig próbálta, de az oldal nem engedi.
Van ilyen?
(Valami mentális problémája amúgy van a srácnak, de ha a másik platformra képes volt fellépni, akkor nem kéne olyan nagy problémát jelentenie)
Ő csak azon a platformon szeretne, de azzal tele van a hócipőm, tényleg borzalmas a chatje.
Felajánlottam neki két másik platformot, amiből az egyik egy nagyon jól működő, modern platform (Discord)
Tiszteletben tartom, ha nem akar Discordot csinálni, de akkor nem fogjuk tudni megbeszélni a dolgot.
(Azta. Rég láttam, mert annó nem volt rajta chat.)
1000 féle szolgáltatás van aminek a többségéhez van webes kliens tehát telepíteni sem kell (discord is ilyen) szóval akkor javasold hogy ajánljon ő egy másikat.
telegram, viber, riot, signal, stb... valamelyik csak jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!