Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Minden vilagit a routeren...

Minden vilagit a routeren kiveve a WLAN.Mitol?

Figyelt kérdés
Tegnap este felemeltem a routert, mert aljara ragadt egy rago(en sem tudom hogy kerult oda) lenyeg, hogy ereztem, hogy a hatuljan levo 2 gomb kozul valamelyiket benyomtam az egyik ujjammal. ugye hatul a Wlan es a WPS gombok vannak, azota nem vilagit a wlan folott a lampa. probaltam mar mindketto gombot megnyomni ujra, de nem tortenik semmi. hosszan is nyomtam oket ugy sem tortent semmi. es nem a reset gombhoz nem nyultam.
2021. okt. 24. 11:26
 1/7 A kérdező kommentje:
Es termeszetesen nem csak a lampa nem vilagit, wifi sincs. de kabel laptopbadugva ugy van internet
2021. okt. 24. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Reset-hez valószínűleg nem is tudnál nyúlni, az nekem is úgy van, hogy egy tűvel kell benyomni.

Egyébként próbáld meg kihúzni az áramból és kb 1 perc múlva bedugni, hátha segít.

2021. okt. 24. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálam a wps gombal a wifit lehet ki/be kapcsolni. Nyomd meg (~0,5s) mégegyszer a visszakapcsoláshoz.

Egy másik routeremen meg a ledek kapcsolhatók ki a wps gombbal...

2021. okt. 24. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
A router pontos típusa?
2021. okt. 24. 12:15
 5/7 A kérdező kommentje:
ZXHN H108N. aramtalanitas utan sem jo.
2021. okt. 24. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a Invitel/Digi-é nem? Irjál nekik vagy a hibajelentőnek, vagy a Facebook oldalra pm-be
2021. okt. 24. 15:12
 7/7 CspCsj ***** válasza:

Pedig a WLAN gombot nyomhattad meg.

Ha ez egy ki-bekapcsológomb, akkor egy megnyomásra benyomva marad, újabb megnyomásra kienged.

Benyomott állapotban hagyd, és 10-20 másodperc is kellhet, mire a WLAN szolgáltatás és a jelzőlámpája aktiválódik.

Egyébként megpróbálhatsz belépni a beállításaiba, és megnézni, hogy elállítódott-e a wifi név-jelszó.

[link]

2021. okt. 24. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!