Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A webhely nem képes biztonságo...

A webhely nem képes biztonságos kapcsolatot nyújtani. Ezzzel az üzenettel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Webshopot szeretnék megtekinteni, de nem hagyja :D :D se mozillában se edge-en se chromban. Malwarebytes-ot kikapcsoltam.
2021. okt. 23. 21:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Hupsz kihagytam. a malwarebytes kikapcsolása után meg ezt írja ki az adott weblap: A webhely nem érhető el, a (bolt neve) visszautasította a csatlakozást.
2021. okt. 23. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
tűzfalat is kikapcsoltam, semmi nem változott
2021. okt. 23. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
melyik webshopot szeretnéd elérni?
2021. okt. 23. 21:57
 4/7 A kérdező kommentje:
alza.hu :D mindenki másnak működik csak nekem nem. Minden más weboldal bejön csak az alza nem
2021. okt. 23. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg törölni a böngésző előzményeit. (Ctrl+Shift+Del)
2021. okt. 23. 22:54
 6/7 A kérdező kommentje:
azt is próbáltam. minden ilyet. Újraindítottam a gépet, routert is, ugyanúgy nem nyitja meg. kb 2 éve néztem az alzát legutoljára. nem tudom mi változott. semmi
2021. okt. 23. 23:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Windows frissítve van? Keresőbe beírod: winver és nyomsz egy entert, mit ír?
2021. okt. 24. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!