Hogyan tudom törölni a régi csatornáim?
Figyelt kérdés
Van 2 régi YouTube csatornám aminek az email és jelszavát is elfelejtettem. Sajnos a csatornákon van pár videó ami akkor jó ötletnek tünt, most viszont nagyon cringe. Van rá valami lehetséges megoldás, hogy a csatornákat töröljem vagy esetleg a videókat? Előre is köszi mindenkinek!2021. okt. 22. 17:49
1/8 anonim válasza:
Nincs rá lehetőség, hacsak eszedbe nem jut az email címed és jelszavad. Ennyi erővel akárki törölhetné bárki csatornáját/videóját bemondásos alapon. Szerencsére nem így működik.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát eszembe nem fog jutni, mivel már vagy 3-4 éve nem jut eszembe. Tudnám magam igazolni pl a személyimmel mert a valós nevem adtam meg a csatornához.
2021. okt. 22. 19:18
3/8 anonim válasza:
Akkor előszőr az email fiókod próbáld visszaállítani, majd azután a yt csatornát törölni.
4/8 A kérdező kommentje:
Visszaállítanám, de nem tudom az emailt. Nincs valami oldal ami YouTube csatorna URL vagy felhasználónév alapján kidobja az Emailt?
2021. okt. 22. 19:54
5/8 anonim válasza:
Milyen email cimekkel regizted a régieket? Mert bármilyennel, akkor is Google Fiokot kellett velük regizmi, hogy azon keresztül YouTube-t kapjál.
Tudod legalább az email cim kukaca előtti felhasználó nevet? Pl: xxxxxx@freemail.hu Sokat segitene.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem, sajna nem tudok semmit.
2021. okt. 23. 20:07
7/8 A kérdező kommentje:
Nincs valami oldal ami kiírja az emailt a youtube csatorna url alapján?
2021. okt. 23. 21:09
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!