Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan törölhetek egy hirdetés...

Hogyan törölhetek egy hirdetést Hardveraprón?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom törölni a még aktív hirdetéseket Hardverapróról? Vagy hogyan tehetem világossá, hogy már nem érvényes?

2021. okt. 22. 15:12
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
90%
Archiváld.
2021. okt. 22. 15:18
 2/5 A kérdező kommentje:
De hogyan?
2021. okt. 22. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jegelés: van már jelentkező, de a termék még nálad van, vagy a postán. Az értékelésig szokott így maradni. Ezek még látszanak, vevők elmenthetik maguknak. Ha az eredeti vevő mégsem veszi át vagy visszaküldi, akkor újra aktiválható, akik jegelve látták lecsaphatnak rá.

Archiválás: a vevő átvette/megkapta a terméket, kipróbálta és értékelt, vagy ha mégsem akarod eladni. Ebben az állapotban már nem látszik, de a hivatkozás még egy darabig él a hirdetésre, hogy vitás esetekben látszódjon, hogy mi volt benne leírva.

2021. okt. 22. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A hirdetéseid listáján van egy oszlop, amiben az állapot látszik, arra kattints rá és ott tudod aktív, jegelt vagy archivált státuszba tenni. Jegelésből még visszatehető bármikor aktívba, archiváltból csak 30 napig.
2021. okt. 22. 15:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy archivált hirdetést már lehet törölni. Köszi!
2021. okt. 22. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!