Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Veletlenul ratettem az asztal...

Veletlenul ratettem az asztal labat a net kabelre. Hosszabb tavon lehet valami baja ettol?

Figyelt kérdés
Kb 1 napig volt igy, a gumi kulso resze azon a reszen laposabb, erdesebb lett. Megserulhetett bent a rez is? Lesz baja ettol?
2021. okt. 21. 04:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lessz semmi baja .
2021. okt. 21. 06:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Internetet kötöttem be anno, ha lattad volna nemely kabeleket csodalkoznal, hogy egyaltalan működik.

Nem lesz semmi baja, amugy is az 8 eres kabel de talan 4et hasznal adatatvitelre ha jol emlekszem, de nem biztos, 15 evvel ezelőtt volt azota nem foglalkoztam vele.

2021. okt. 21. 07:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha rajta hagyod, döcögni fog az asztal.
2021. okt. 21. 07:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baja.

Az egyik kollégám a múltkor kapcsozó géppel átlőtte az egyik UTP kábelt. Csak azt vettük észre, hogy olyan furán szakadozik a ping...

2021. okt. 21. 08:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak arra kell vigyázni mikor ki akarod majd cserélni újra a kábelt, fel ne rántsd az asztalt, előtte vedd le róla.
2021. okt. 21. 09:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi megnyugtattatok
2021. okt. 21. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baja, ha eddig nem szakadt meg a kapcsolat.

"az 8 eres kabel de talan 4et hasznal adatatvitelre ha jol emlekszem"

Igen, a 100Mbit csak 4-et használ, de a gigabitnek mind a 8 ér kell.

2021. okt. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!