Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DIGI 10 GBIT/s 5000.Ft-ért,(Je...

DIGI 10 GBIT/s 5000.Ft-ért,(Jee) vélemény?

Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 18:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20. Így van. Nekem itthon tizenéve van gigabit hálózat kiépítve. Szinte soha nem használtam ki. Sőt par gép link aggregation módban 2 gigabitre van téve és csak jól néz ki hogy annyi a nasrol alig használom ki. Inkább soha, mint kihasználom. Annyira hogy amikor kihuzodott az egyik kabel és csak sima gigabit lett fel se tűnt. Netezeskor ha nem töltök le nem mondom meg hogy rossz a kábel és csak 100 megabitem van.

Szóval marketing az egész.

Gigabites digi neten van, 600 megabit felett 2 év alatt nem mertem, csak azért van ez mert olcsobb volt mint más szolgáltató illetve a digi televíziós szolgáltatása volt nekem megfelelő.

2021. okt. 25. 08:48
 22/23 anonim ***** válasza:

#20 Na mondjuk ez érdekes adat.

Ahogy nézem csak ez az egy DIGI van, aminél Outgoing azaz ügyfélnél a letöltés maximuma előző 24 órában 59Gbit/s.

Ha összeadom a 4 Telekomosat, az 47.7Gbit/s, a 3 Voda összeadva pedig 112Gbit/s.

Érdekes lenne összevetni az ügyfélszámokkal. Mert ez alapján a DIGI 23%-al több forgalmat használ mint a Telekom, és a Vodához képest 48%-al van elmaradva. De ehhez képest Telekom és Voda országos, DIGI meg nagyon nem. Vagyis a DIGI-sek jobban kihasználják a netet.

2021. okt. 25. 12:42
 23/23 anonim ***** válasza:

Igen. Ez teljesen reális lehet. Ahol van DIGI (most az inviteles felvásárlással jött egyéb technológiákat engedjük el) rosszabb esetben vagy D3 van, de inkább FTT(X). Mással nem is foglalkoztak. Míg pl a telekom esetén kíváncsi lennék hogy hány ügyfelüknél érhető el normálisan az 500Mbit. Nyilván nagyvárosokban megoldott a dolog, de vidéken jó ha van D3. Sőt, megkockáztatom még mindig vannak ADSL-es ügyfelek... bár lehet fejlesztették már VDSL-re. De tuti vannak még rezes területeik.

A digi pedig ahova betette a lábát már x évvel ezelőt is (emlékszem nekem volt 50/5Mbit-es kapcsolatom akkor) haveromnál behúzták már a 200/200-at. Amivel lehet ki is használta már akkor is: torrent, VPN, stb... szóval ha ezt is figyelembe vesszük nem is annyira furcsa. :)

Tehát ügyfélszámmal csak akkor lenne érdemes összevetni, ha mellé tennénk a technológiát is, mert akkor már más az arány.

2021. okt. 25. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!