A Jófogás kezd behalni? Régen találtam rajta cuccokat, amiket kerestem, de most azt veszem észre, hogy ugyanazokra a dolgokra maire régen volt 10-20 találat, már egy sincs.
a jófogás évek óta ugyanazt a gyenge színvonalat biztosítja...sokkal kényelmesebb facebook marketplace-re feltenni a dolgokat és az legalább 99%-ban működik, keresni is lehet rajta.
jófogáson eröltetni például ezt a házhozszállítást nagyon idegesítő. ha én beállítom, hogy csongrád megyében keresnék, mert ott lakok, akkor nem érdekel, hogy valaki vas megyéből is elküldené ingyen szállítással...és a bevezetés elején még legalább ki lehetett szűrni. most viszont már nincs opció...és akkor bogarásszam ki a valóban csongrád megyei hirdetéseket a sok országos közül.
amikor én hirdettem, többször előfordult, hogy kaptam privát üzenetet, de az erről szóló e-mail értesítést csak 2-3 órával később...és még aznap el bírtuk volna intézni az üzletet, de így, hogy későn vettem észre, tolódott...szóval egyáltalán nem megbízható számomra...úgyhogy nem csodálom. a konkurencia jobb, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!