Ha Facebookról letörlöm a saját profilomat, akkor lekerülök más tiltólistájáról is?
Tehát akiknél le vagyok tiltva, ugye nekik mutatja a beállításoknál, hogy ez és ez a személy le van tiltva, és ott van mellette a feloldás opció.
Ha törölném a Facebook profilomat, és mire átfutna a törlési idő (30 nap), utána eltűnnék a letiltott személyek listáról is azoknál, akik letiltottak engem?
Azért kérdem, mert szeretném ha azok a valakik, akik letiltottak, még a nevemet is elfelejtenék!
Köszönöm.
#1-es
Nem akarok rajtuk bosszút állni ugyanúgy én sem akarok velük foglalkozni, legalul írtam is, hogy szeretném, hogy azok a valakik, akik letiltottak, még a nevemet is elfelejtsék!
#2-es
Köszönöm szépen :)
Úgy tudom a profil végleges törlésével az ismerősök listájáról letörlődöm, akkor gondolom ugyanígy mások tiltólistájáról is lekerülök.
Kis tipp:
Attól még, hogy törlöd magad facebookról nem törlődsz a világmindenségből. Simán emlékezhetnek rád, semmi garancia nincs arra, hogy elfelejtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!